Școala de Vară Catena, Eforie Sud, 2023

”Aducem soarele în cariera ta!” este sloganul sub care a debutat ediția 2023 a Școlii de Vară CATENA, un eveniment de tradiție care se desfășoară în fiecare an la Eforie Sud.

In perioada iunie – octombrie, farmaciste și farmaciști şi asistenți de farmacie din Bucuresti si din țară participă la programul Şcolii de Vară, un proiect care s-a dovedit a fi unul de succes, mai ales că și în acest an s-a păstrat conceptul de familie – Familia CATENA. Insotiti de membri ai familiilor lor (soţi, soţii, copii, părinţi, fraţi sau surori), participantii au un program variat, interesant și animat.

Seria de ședințe de training produse a început cu cea susținută de Andreea Ivan, farmacist și de Andreea Răileanu, assistant product manager own brands, Fildas-Catena Grup, urmând ca work-shop-urile să fie sustinute de membrii echipei Ability Traning, în frunte cu Irina Stancu. Pregătirea teoretica, prezentările de produse și team-building-ul alterneaza și cu programul de voie de care se bucură toți participanții.

Astfel, cu fiecare serie în parte, toti cei care participa la programul Scolii de Vara CATENA de la Eforie Sud se intorc acasa si la locurile lor de munca – Farmaciile CATENA , mult mai bogati din punct de vedere al cunostintelor dobandite, al acumularilor profesionale si al stiintei de a-si gestiona si a-si petrece timpul liber in mod cat mai util si placut. Spiritul de echipa, implicarea, participarea la toate activitatile, inclusiv cele sportive reprezinta doar cateva dintre cele mai importante aspecte ale unui proiect de mare succes.

Realizator: Oana Georgescu

Editor: Stanislav Pescu