3910 GH3 Derma+ Sampon anticadere si tratament fiole

GH3 Derma+ Sampon anticadere, 200ml - Catena

Stresul, alimentatia deficitara, ingrijirea nepotrivita pot duce treptat, in timp, la caderea parului.
Gerovital H3 vine in intampinarea acestor probleme cu samponul anticadere GH3 Derma+, ideal pentru toate tipurile de par. Utilizand regulat acest produs veti putea obtine oprirea caderii excesive a parului si stimularea cresterii sanatoase a firelor. Formula blanda a samponului impotriva caderii parului GH3 Derma+ il face ideal pentru folosirea de oricate ori este nevoie.
Ingredientele active GH3 Derma+ Sampon anticadere:
Procapilul – complex biologic activ- format dintr-o matrikina (peptida) vitaminizata in combinatie cu apeginina (bioflavonoida de origine vegetala) si acid oleanolic (extras din frunza de maslin) actioneaza asupra cauzelor care provoaca alopecia.
Biocapigen-ul amestec de principii biologic-active de origine botanica si de biosinteza, actioneaza sinergic in vederea eliminarii tuturor cauzelor care pot provoca caderea si slabirea parului.
Seveov-ul – extras din radacina de maca – se utilizeaza pentru stimularea cresterii parului pe termen lung, potentarea eficientei preparatelor anticadere, pentru prevenirea alopeciei si protejatea parului impotriva stresului endogen si exogen.
GH3 Derma+ Tratament anticadere fiole, 10X12ml – Catena
Fiolele tratament impotriva caderii parului de la GH3 Derma+ se adreseaza oricarui tip de par si previn instalarea alopeciei, stimuland in acelasi timp cresterea parului sanatos si regenerarea lui. Acest tratament se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, indiferent de varsta.
Ingredientele active GH3 Derma+ Tratament anticadere fiole:
Procapilul – format din: Apigenina care stimuleaza micro-circulatia capilara, acidul oleanolic care inhiba 5-α-reductaza responsabila pentru formarea dehidrotestosteronului si matrikina vitaminizata care stimuleaza metabolismul celular intarziind procesul de imbatranire al foliculului pilos.
Biocapigen-ul amestec de principii active: Sulfopeptide ce stimuleaza biosinteza proteinelor, moduleaza secretia sebacee; Aminozaharidele constitue precursori importanti in biosinteza fibroblastilor; Aminocizii si oligoelementele (Zn) ce asigura elementele nutritive necesare celulelor; Glucoza care este sursa indispensabila de energie pentru metabolismul celular; Vitaminele din grupa B (B5, B3, B6, B7) care regleaza lipogeneza si cresc vitalitatea parului.
Seveov-ul – extras din radacina de maca – se utilizeaza pentru stimularea cresterii parului pe termen lung, potentarea eficientei preparatelor anticadere, pentru prevenirea alopeciei si protejatea parului impotriva stresului endogen si exogen.
20% reducere
Realizator: Oana Georgescu
Editor: Andreea Babarusi