5 ani Catena Racing Team, 5 ani de sport si bucurie la Macin Mountain Fun 2019

Macin Mountain Fun 2019, cel mai mare eveniment sportiv al anului din nordul Dobrogei! ❤️

A avut loc cea de-a 5-a editie a concursului de MTB si cross montan si a 5-a participare a Clubului Catena Racing Team in frumoasa locatie din Muntii Macin. Aceasta competitie organizata la Macin este incarcata cu emotie pentru ca aici, intr-un oarecare fel, a luat nastere Catena Racing Team, cel mai frumos vis devenit realitate al unei companii!!!

DA, au trecut 5 ani de amintiri frumoase, de prietenii legate in toate colturile tarii, 5 ani de cand am participat la prima noastra competitie, 5 ani de intreceri sportive si victorii frumoase, 5 ani super colorati… 5 ani minunati!

❤️ FELICITARI premiantilor de la aceasta editie : – Silviu Bercea, locul III, tura scurta MTB – Antonia Magyarosi, locul III Cross – Stefana Luta, locul III Cross – Stefan Pricope, locul III, Cross – Robert Calin, locul III, Cross.

Cu o extraordinara ambitie si convingere ca sportul nu trebuie sa lipseasca din viata romanilor, grupul 100% romanesc Catena-Fildas detine cel mai mare club polisportiv al unei companii private din Romania, Catena Racing Team, care, beneficiind de suportul unei echipe alcatuita din aproape 1.000 de reprezentanti a adunat, in cei cinci ani de la infiintare, peste 300 de prezente pe podiumuri la diverse competitii sportive din tara si strainatate.

Lansata oficial in urma cu 5 ani, Catena Racing Team este o echipa polisportiva formata exclusiv din angajati si colaboratori ai firmelor Fildas, Catena si Tonica Group, cu totii pasionati de sport si de miscare in aer liber. In cei cinci ani de activitate, palmaresul Catena Racing Team este unul impresionant: peste 300 de podiumuri, cu medalii de aur, argint si bronz, cu premii si trofee in campionatele corporatiste de fotbal si tenis de masa. In plus, pe langa competitiile intercluburi la care participa (si castiga!), Catena Racing Team a initiat si organizat propriile campionate nationale de fotbal si handbal feminin.

Redactor: Ioana Bercaru
Imagine: Silviu Crangureanu si Ionel Stanciu
Editor: Stanislav Pescu
Foto: Adrian Manea