CATENA si Femei de 10, la o seara asiatica de neuitat

Dialoguri interesante pe teme de frumusete, diete si sanatate, prezentari de moda, de bijuterii, de vacante de vis si de produs, demonstratii culinare ale maestrului Chef Jin, momente de dans si recitaluri muzicale au fost ingredintele unei seri de vis, dar mai ales ale retetei succesului pe care amfitrioana, Marina Almasan, prezentatoare TV, o cunoaste cel mai bine.

Catena, sustinator de traditie al emisiunii Femei de 10. Barbati de 10 a fost reprezentata de Anca Vlad, Preseidnte Fildas si Catena Grup, Raluca Cristea, farmacist – diriginte, Calea Dorobantilor, dar si de alte membre ale biroului de marketing. Prezentarea gamei de produse dermato-cosmetice Rilastil a fost una dintre atractiie serii in care toti invitatii, oaspeti de seama, au petrecut-o intr-un loc special: un restaurant coreean de top – Seoul, condus de o tanara cuceritoare care si-a ales jumatatea de viata din indepartata si fascinanta Coree. In toamna anului 2017, Marina Almasan celebra jurnalista a lansat tot aici cel de-al cincilea jurnal de calatorie, volumul Cu risca prin orasul viitorului si 7 zile la Seoul – varianta video.

V-am obisnuit deja cu periodicele noastre intalniri, cu sarbatorile Femeilor de 10, atunci cand Planeta sta in loc, iar noi uitam ca suntem patroane, angajate, neveste, mame, bucatarese, menajere si ne reamintim ca suntem FEMEI – a spus Marina Almasan. Ca avem un trup, de care trebuie sa ne ingrijim, ca avem un chip, care trebuie sa fie mereu frumos si surazator, ca vesmintele trebuie sa ne fie frumoase si moderne, ca in farfurie trebuie sa poposeasca numai hrana sanatoasa si care sa nu atenteze nici la sanatatea noastra, dar nici la kilogramele de pe cantar. Ca trebuie sa ne mai si rasfatam, din cand in cand, cu cate-un cantec frumos sau cu cate-o poezie de dragoste, ca avem dreptul la vacante incantatoare, despre care este momentul sa aflam, ca ne putem bucura, ca niste copii, atunci cand tragem biletul castigator la tombola sau cand primim un dar neasteptat. A fost ca o mica sarbatoare a Femeilor de 10, strategic plasata intre Martisor si Ziua Femeii, intr-o primavara pe care o vrem a noastra, la nesfarsit!.

Recitalurile muzical-artistice au fost sustinute de Adrian Romcescu, Crina Matei, Silviu Biris, Alexandra Violin, Olga Balan, Victor Yila, Maria Radu, iar printre vedetele invitate, care au tinut sa ii fie alaturi Marinei Almasan si sa sarbatoreasca impreuna Primavara s-au numarat Felicia Filip si Cristian Mihailescu, Sanda Ladosi, Elisabeta Lipa, Gianina Corondan.

Realizator: Mihaela Moldoveanu, Oana Georgescu
Editor: Stanislav Pescu