Arta de a fi lider – Scoala de vara Catena

Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud editia a V-a, 6 august – 13 august 2017
Cursul de Leadership, work-shop-uri, team-building, prezentari de produs, miscare in aer liber si alimentatie sanatoasa...

Acestea reprezinta cheia succesului Scolii de Vara Catena ajunsa la cea de-a V-a editie si care deruleaza pentru fiecare serie noua de farmaciste si farmacisti insotiti de membri ai familiilor, timp de o saptamana dupa un program elaborat special si care are ca scop evidentierea, promovarea si insusirea spiritului de echipa. Desigur, de fiecare data calitatile de lider se disting clar si sunt…folosite la proba de team-building/ Si-au dat aportul echipa Ability Traning coordonata de Irina Stancu si Vasile Lazarescu, dar si antrenoarele care sustin si coordoneaza sedintele de aerobic si aqua gym: Laura Cozma, Doina Rotaru, Alina Ialomiteanu si Olga Veezetiu.

Zilnic, cursul alterneaza cu sedintele de antrenament si miscare in aer liber care au loc pe plaja statiunii Eforie Sud sau in apa marii. Comunicarea, spiritul de echipa, punctualitatea, seriozitatea, consecventa, rigurozitatea, concentrarea sunt elemente de care trebuie sa se tina cont. La Scoala de Vara Catena se invata lucruri noi, se afla noi modalitati de gestionare a relatiei cu clientul, dar mai cu seama a relatiilor cu colegii de serviciu. Tot ceea ce cursantii invata reprezinta elemente ale succesului pe care il pot avea in profesia de farmacist, dar si in calitatea de reprezentant al unuia dintre cele mai de succes brand-uri romanesti.
Demarat cu succes in 2013 si continuat in urmatorii ani cu si mai mare succes, proiectul Scoala de Vara Catena Eforie Sud, devenit traditie, aduna la un loc, din iunie pana in septembrie, in fiecare saptamana serii de zeci de farmaciste si farmacisti din toata tara, insotiti anul acesta de membrii familiilor lor.
Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu,
Operator: Silviu Crangureanu
Editor: Nicu Pojaru
Foto: Oana Georgescu