Campania Catena „Platesti mai putin si ai caruciorul plin” si-a desemnat castigatorii

Campania Platesti mai putin si ai caruciorul plin initiata de farmaciile Catena s-a incheiat pe data de 30 septembrie. Pe data de 3 octombrie, a avut loc tragerea la sorti si desemnarea castigatorilor in fiecare farmacie la nivelul intregii tari. In cadrul acestei campanii, care s-a desfasurat in perioada 10 august – 30 septembrie, au fost acordate 7.800 de premii constand in carucioare pentru cumparaturi. Mecanismul campaniei a fost unul foarte simplu. Fiecare persoana care a facut cumparaturi in valoare de minimum 20 de lei a completat un talon special pe care l-a depus mai apoi in urnele existente in farmacii. Si nu in ultimul rand, a fost necesara pastrarea bonului fiscal si a partii detasabile a talonului pentru validare.

La Catena… lumea stie ca face economie!

Pe parcursul celor aproximativ 2 luni de desfasurare, campania a inregistrat un succes rasunator. Suntem mandri, inca o data, de grija pe care Catena, farmacia inimii, o acorda oamenilor care cauta nu numai produse potrivite sau preturi mici, ci si sfaturi competente si recomandari profesioniste. Prin intermediul tuturor campaniilor initiate, punem clientul pe primul loc, iar profesionalismul ne recomanda. Campania „Platesti mai putin si ai caruciorul plin” a ajutat pacientii sa economiseasca bani la retete. Cu economiile facute, au reusit sa-si umple caruciorul Catena de cumparaturi. Pentru a afla daca sunt fericitii castigatori ai unui carucior, sunt asteptati in farmaciile Catena.

Surprizele nu se opresc aici. Toamna aceasta, vino in farmaciile Catena si poti beneficia de 30% reducere la produsele de sezon in limita stocului disponibil. Intreaba farmacistul de lista produselor selectate si bucura-te de o toamna sanatoasa!

Castigatorii campaniei “Platesti mai putin si ai caruciorul plin”, Farmacia Catena Stirbei Voda, Bucuresti

Pop Felicia, Ion Campineanu 24

Sterian Lucia, Ion Campineanu 27

Orvas Alexandra, Brezoianu 51

Beldie Mariana, Brezoianu 53 A

Niculescu Ioan, Stirbei Voda 4

Costeniuc Aritina, Ctin Stolnici 3

Puiu Lucia, Victor Eftimie 5-7

Trandafir Maria, Brezoianu 47-49

Danciu Tinca, Ion Campineanu 23

Balseanu Ioana, Putul cu Plopi 14

Stefanescu Fanica Steluta, Putul cu Plopi 2

Ivanceanu Valerian, Stirbei Voda 17

Grevorica Ion, Regina Elisabeta 63

Banaurs Maria, Brezoianu 53

Strelicescu Armand George, Lutherana 5

Pentru a afla daca sunt fericitii castigatori ai unui carucior, clientii sunt asteptati in farmaciile Catena din tara, acolo unde a fost completat si depus talonul special. In farmaciile respective pot fi consultate listele castigatorilor!

Realizatori: Mihaela Moldoveanu
Ioana Bercaru