Campionatul de Fotbal CATENA RACING TEAM 2015 editia a II –a, Busteni / Brasov

Cea de-a II-a editie a Campionatului de Fotbal CATENA RACING TEAM 2015 programata tot la Busteni a reunit la start douasprezece echipe din toata tara cu doua mai multe decat la editia precedenta: Brasov, Bucuresti, Islaz Bucuresti, Chitila Bucuresti, Constanta, Craiova, Iasi, Pitesti, Satu Mare/Cluj, Sibiu, Timisoara, Zona Sud. Vremea neprielnica si ploaia care nu s-a oprit i-a determinat pe organizatori (felicitari Daniel Ionita!) sa mute competitia pe doua terenuri acoperite din Brasov.

La aceasta editie au fost puse in joc cele mai frumoase cupe, medalii si diplome ce au rasplatit primele trei locuri, iar dorinta de victorie i-a mobilizat si i-a animat pe colegii nostri.

Iata grupele stabilite prin tragere la sorti:

Grupa A: Zona Sud, Timisoara, Iasi, Ploiesti, Chitila, Satu Mare/Cluj

Grupa b: Sibiu, F.C. Bucuresti, Craiova, Brasov, Constanta, Pitesti

Sferturi de finala, semifinale si o finala extrem de disputate

Dupa o prima zi in care s-au disputat o multime de meciuri, rezultatele au stabilit grupele si primele meciuri din cadrul sferturilor de finala de a doua zi a competitiei:

Grupa A: Chitila Bucuresti (13p) urmata de Zona Sud (11p), Timisoara (10p) si Iasi (6p)

Grupa B: Islaz Bucuresti (15p), urmata de Pitesti (12p), Brasov (9p) si Sibiu (6p).

…si programul meciurilor din sferturile de finala:

Islaz Bucuresti– Iasi

Zona Sud – Brasov

Chitila Bucuresti– Sibiu

Pitesti – Timisoara

Vor urma cele 2 Semifinale, Finala Mica si Finala Mare care vor desemna echipele clasate pe podiumul editiei a II a a Campionatului de Fotbal CATENA RACING TEAM 2015.

SUCCES, BAIETI!

Palmaresul editiei a II-a a Campionatului de Fotbal CATENA RACING TEAM 2015

Locul I: TIMSOARA

Locul II: ISLAZ BUCURESTI

Locul III: CHITILA BUCURESTI

GOLGHETERUL Campionatului: Catalin Gramescu (Bucuresti)

CEL MAI BUN PORTAR: Alin Plesea (Timisoara).

Felicitari tuturor jucatorilor, membri ai CATENA RACING TEAM, echipei de organizare si celor care si-au insotit si incurajat colegii-fotbalisti din Bucuresti (trei echipe), Brasov, Constanta, Craiova, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Satu Mare/Cluj, Timisoara.

Multumiri domnului Director Radu George, presedintele CATENA RACING TEAM pentru sansa si oportunitatea de a participa la un asemenea eveniment sportiv.

Nationala de fotbal CATENA RACING TEAM, victorii dupa victorii

Asa cum stiti, in luna mai, dupa Busteni s-a alcatuit Nationala de fotbal CRT care, dupa nici trei saptamani a participat la cea de-a IV a editie a Medical&Pharma Football Cup 2015, competitie desfasurata pe terenurile C.S. DINAMO Bucuresti. Au fost 2 doua zile cu meciuri disputate cu echipe a caror participare era o traditie.

Echipa CATENA RACING TEAM a cucerit trofeul competitiei, iar membrii sai au fost selectionati cu ocazia Campionatului National de Fotbal CATENA RACING TEAM 2015, desfasurat la Busteni in luna mai 2015: DANIEL IONITA, MARIUS TURCANU, MIHAI PRODAN, VALERIU SOFRONEA, DANIEL ZAHARIA, MARIUS CIUBOTARU, ADRIAN NEAGU, STEFAN TUDOR, VICTOR CIOROIANU EZARU, CATALIN GRAMESCU, ALIN PLESESCU.

Intre timp Selectionata de Fotbal CATENA RACING TEAM continua sa joace sis a castige meciuri in alte doua campionate nationale de fotbal corporatist: Cupa “Cornel Dinu” si Riders Club. Baietii nostri 5 meciuri, 5 victorii si 28 de goluri inscrise. Iata alt motiv in plus pentru ca toti jucatorii dori ca pe langa aceste superbe cupe, medalii si diplome sa va castigati si un loc de titluar in Nationala de Fotbal CATENA RACING TEAM.

Realizator: Oana Georgescu