Campionatul de Handbal intern Catena Racing Team Prinde Aripi, edita a III-a

La Cheile Gradistei, Fundata a avut loc in perioada 28 - 30 octombrie 2016 cea de-a III-a editie (de toamna) a Campionatul de Handbal Feminin Catena Racing Team Prinde Aripi.
Competitia a reunit la start 9 echipe – Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Craiova, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, ale caror reprezentante au participat mai intai la festivitatea de deschidere si tragerea la sorti a grupelor. Prezentarea a fost facuta de Alina Marinescu, Director General Catena, de Dragos Mihai, General Manager Fildas Trading si de Ioana Bercaru, organizatoarea competitiei. Pentru inceput a fost stabilta componenta Grupelor I (Pitesti, Craiova, Brasov, Timisoara) si II (Bucuresti, Ploiesti, Satu Mare, Constanta, Iasi) cu echipele care aveau sa isi dispute suprematia (pentru accederea in semfinalele si finala) in cadrul celor peste 20 de zile derulate de-a lungul unei zile intregi.
La finalul primei zile, clasamentul a aratat astfel:
Grupa I: Pitesti (6 p), Craiova (4 p), Brasov (2 p), Timisoara (0 p)
Grupa II: Constanta (8 p), Bucuresti (6 p), Iasi (4 p), Satu Mare (2 p), Ploiesti (0 p)
Meciuri aprig disputate si galerii inimoase, pe masura competitoarelor
Meciurile dintre echipe nu s-au desfasurat doar pe teren, ci si in tribune, galeriile fiind la inaltime. Lupta s-a dat intre galeriile Constantei (detinatoarea en-titre a trofeului pentru Cea mai inimoasa galerie), Bucurestilor, Pitestiului s.a.
Prima semifinala a adus fata in fata reprezentativele Pitesti – Bucuresti, scorul la final fiind de 9 – 2. In cea de-a doua semifinala Constanta – Craiova, s-a inregistrat scorul de 15 – 3. Practic, lupta pentru podium s-a dat intre aceleasi echipe performere ale editiei trecute a carei clasament a fost Bucuresti, Pitesti, Constanta. De data aceasta, Locul I a facut schimb cu Locul III, urmare a rezultatelor inregistrate in Finala Mica (Bucuresti – Craiova: 8 – 1), respectiv in Marea Finala (Constanta – Pitesti: 5 – 11).
Clasamentul final a fost:
Locul I: Constanta, Locul II: Pitesti, Locul III: Bucuresti
Golghetera campionatuluii a fost pentru a doua oara Mariana Iorga (Constanta), iar Cel mai bun portar al turneului a fost desemnata Maria Madalina Stanciu (Pitesti). Titlul de Cea mai inimoasa galerie a fost oferit reprezentantilor Constantei (pentru a treia oara castigatoare) si Pitestiului.
Oricat as vorbi, cuvintele ar descrie prea putin ce inseamna pentru mine reusita acestor fete! – ne-a marturisit Claudia Valeanu, Director Catena Constanta. In primul rand sunt caractere extraordinare, cu povesti deosebite, unite prin daruire si altruism, bucurandu-se sa fie impreuna, sa se sustina, sa fie o echipa si sa lupte pentru acelasi obiectiv: tiltul de campioane. S-au antrenat pentru acest campionat ca o veritabila echipa si au avut un antrenor care a stiut sa identifice calitatile fiecareia, sa le formeze si sa le puna in valoare pentru ca echipa sa devina cea mai valoroasa. Si asta s-a vazut pe teren, cu ocazia tuturor meciurilor in care au jucat excelelnt, s-au aparat si au marcat o multime de goluri. Fiecare fata a avut parte de momentul sau de glorie, pe care fiecare jucator si-l doreste: sa inscrie cat mai multe goluri, iar portarul a fost la inaltime. Toate cele zece fete se pot mandri ca au jucat in marea finala, fiind sustinute de la primul fluier al arbitrului si pana la fluierul final, de cea mai inimoasa si devotata galerie care a fost premiata si la primele doua editii. Fetele din reprezentativa Constantei au meritat acest trofeu – au fost sustinute de toata filialal, stiu cat au muncit sa ajunga aici si merita tot respectul, dragostea si aprecierea noastra! Sunt foarte mandra de ele!
Felicitari tuturor fetelor care au jucat si s-au dedicat cu ambitie, daruire si suflet fiecarui meci, laureatelor si organizatorilor (Ioana Bercaru, alaturi de Daniel Marin, Ovidiu Dorin Gorcea, Daniel Ionita, mereu prezenti si implicati total la toate competitiile, de-o parte si de alta a…baricadelor), multumiri in numele tuturor pentru prezenta doamnei Alina Marinescu si domnului Dragos Mihai, si nu in ultimul rand domnului Radu George, Presedintele Catena Racing Team pentru initiativa si sprijinul neconditionat acordat in organizarea si a acestei editii de Campionat, la cel mai inalt nivel.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros