Caravana CATENA la Pitesti!

Caravana ”CATENA” a pornit la drum alaturi de Vedetele ”CATENA” care vor strabate Romania!La 19 Farmacii CATENA din aceste orase vedetele vor fi prezente si vor sustine sesiuni de autografe.Pitesti a fost primul dintre cele 11 orase pe care Caravana ”CATENA” le va strabate de-acum incolo.

Sute de pitesteni s-au strans in fata Farmaciilor CATENA din Cartierul Trivale si din Piata Vasile Milea din Pitesti pentru a lua autografe pe cartile postale Caravana ”CATENA” si pentru a se fotografia cu vedetele preferate ale INIMII lor.

Seara, STELA POPESCU, ALEXANDRU ARSINEL, NICO, ADRIAN ENACHE, FREE DEEJAYS si Ansamblul Folcloric ”DORUL” al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Arges le-au dat intalnire in Piata Primariei devenita neincapatoare pentru miile de spectatori.

Momentele vesele sustinute de indragitii actori Stela Popescu si Alexandru Arsinel, recitalurile de zile mari ale lui Nico, Adrian Enache si Free Dejays, dar cel al lui Alexandru Arsinel si programul de cantece si dansuri sustinut de Ansamblul Folcloric ”Dorul au fost rasplatite cu ropote de aplauze de pitesteni si nu numai.

Piata Primariei din Pitesti si a rasunat pana seara tarziu de acodurile Horei ”CATENA”.
CATENA a cucerit inca data inimile tuturor romanilor care s-au prins la final, alaturi de toti artistii, in marea Hora ”CATENA”.

Ramaneti alaturi de noi pentru a urmari in exclusivitate reportajele realizate le fata locului de echipa SENSO TV.

Realizatori : Oana Georgescu si Mihaela Moldoveanu
Foto : Sebastian Oros