CardioSuport Naturalis in farmaciile Catena

Suplimentul alimentar Cardio Suport, disponibil in farmaciile Catena, reuneste intr-o singura formula nutrienti esentiali si substante natural cu efecte benefice asupra sistemului cardiovascular. Resveratrolul este o substanta antioxidanta din clasa polifenolilor ce actioneaza preventiv asupra imbatranirii celulare.

Resveratrolul a fost identificat ca fiind una dintre substantele implicate in “paradoxul francez”: desi francezii duc o viata sedentara si au o dieta bogata in grasimi saturate de origine animal, datorita consumului de vin rosu, bogat in resveratrol si alte substante antioxidante, prezinta un risc cardiovascular scazut.

Acesta substanta protejeaza endoteliul vascular de actiunea nociva a colesterolului si a trigliceridelor serice, limiteaza activitatea factorilor pro-inflamatori din sange si modifica in sens benefic metabolismul adipocitelor(celulele tesutului gras). Pe langa resveratrol produsul mai contine acizi grasi EPA si DHA, cu efect in normalizarea tensiunii arteriale, precum si Coenzima Q10 care datorita proprietatilor antioxidante protejeaza impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi generati de metabolism.