CATENA a fost desemnat CEL MAI COOL LANȚ FARMACEUTIC din România pentru al doilea la rând!

Lucrul cu pasiune, bucurie sinceră și dăruire, zi de zi, pentru sănătatea românilor, i-a adus grupului Fildas-Catena o nouă recunoaștere a calității produselor și serviciilor sale din partea specialiștilor.

Este un semn cert că munca depusă de cei 6.000 de angajați Catena, sub coordonarea președintelui Fildas-Catena Group, doamna Anca Vlad, are în vedere strict sănătatea tuturor românilor.

Farmacia inimii a fost desemnată cel mai COOL lanț farmaceutic la Gala Forbes 100 COOL Brands 2019, ediția VIII.

Este pentru al doilea an la rând în care Catena își menține acest titlu. Și nu este deloc ușor să păstrezi renumele de cel mai puternic brand din aria ta de activitate, să intri și să rămâi în elita business-ului autohton în vremuri în care concurența este tot mai acerbă, inclusiv pe partea de inovații!

Farmacia Catena demonstrează, însă, că se reinventează de la an la an și că are resurse inepuizabile!

„Este o mare onoare și bucurie pentru Catena să fie considerat un brand cool pentru al doilea al consecutiv”, a declarat Sabina Cărbunaru, manager Marketing Catena, invitată la Gala Forbes.

Într-o atmosfera, cum altfel, decât COOL, de la Pentagon Events, au fost prezenți peste 300 de antreprenori la singurul eveniment anual destinat celor mai frumoase, celor mai bune bune, mai creative și inovatoare brand-uri din România.

Catena, așa cum menționam, a ocupat locul fruntaș ca marcă națională din domeniul pharma.

La ediția din 2019 a Galei Forbes Cool Brands premiile au fost acordate acelor companii care s-au distins în ultimul an prin spirit inovativ și printr-o continuă readaptare la condițiile de piață, două dintre atuurile Fildas-Catena Group.

Catena rămâne, așadar, unul dintre cele mai puternice brand-uri ale noastre, cunoscut și recunoscut de milioane de români, din toate colțurile țării, și pentru campaniile sale speciale, oneste, dedicate oamenilor și tradițiilor românești!

Catena felicită întreaga echipă Forbes pentru organizarea unor evenimente menite să trezească și mai mult spiritul competitiv pe piața autohtonă!