CATENA LA 15 ANI

Anul acesta, CATENA aniverseaza 15 ani. 15 ani de cand e parte din viata ta. 15 ani de cand inima ei bate si pentru tine!
15 e o varsta frumoasa pentru un om, spune atat de multe despre el si despre posibilitatile lui in viata.
CATENA pe care o stim noi, cea pe care am dezvoltat-o si am crescut-o impreuna cu tine, continua sa faca ceea ce s-a nascut sa faca. Sa creeze legaturi, sa imparta bucurii, sa fie de ajutor, sa aduca oamenii laolalta, sa-i veseleasca, sa-i faca mai puternici, mai increzatori, mai deschisi in fata vietii
Prin campaniile dezvoltate de-a lungul anilor, prin caravana CATENA, care a strabatut tara-n lung si-n lat, prin programele de preventie, prin reducerile de fidelizare oferite celor dragi, precum si prin programele speciale Catena pentru Arta, am incercat sa venim spre voi cu inima deschisa. Va multumim. Datorita voua, care v-ati deschis inimile, CATENA si Romania au acum o istorie de 15 ani.
Viata merge mai departe si CATENA isi urmeaza cursul firesc. E farmacia inimilor noastre. Iar locul ei nu e doar in cartierele in care locuim, locul ei e in inimile noastre. Pentru ca voi, noi si CATENA suntem o singura inima.
Va multumim si ne dorim sa aniversam multi ani impreuna! Ani cu sanatate, cu multe bucurii si multe proiecte implinite! La multi ani!
echipa Senso