Catena Racing Team, 1 An

Condusa de Radu George, Presedinte CRT si Vicepresedinte FILDAS si CATENA Grup, echipa polisportiva CATENA RACING TEAM a debutat in sezonul competitional 2015, cu multa implicare, determinare, forta si entuziasm! Aniversand din…mers si un an de la lansarea oficiala a echipei care a avut loc la Macin, la concursul de mountain bike MACIN XC. In 2015, peste 200 de membri CATENA RACING TEAM (record absolut de participare al unei echipe!) s-au reunit din nou in acelasi loc pentru a lua start-ul la MACIN Mountain Fun care a avut anul acesta, pe langa solicitanta proba de mountain bike, a organizat si o competitie de cros (12 km).

Un an 2014 de exceptie pentru CATENA RACING TEAM

Reprezentanti CATENA RACING TEAM au marcat anul trecut un sezon competitional de succes (premii speciale pentru echipa Cea mai numeroasa si Cea mai inimoasa, medalii de aur, de argint si de bronz) prin participarea la competitii majore, majoritatea de ciclism: concursul de mountain bike Macin XC, un eveniment organizat in superba si spectaculoasa zona a Parcului National Muntii Macinului, cursa Zimbraria Neagra XC, o competitie Mountain Bike Cross Country desfasurata in padurea din jurul rezervatiei cu acelasi nume de langa localitatea Bucsani, judetul Dambovita, competitia de mountain bike Maratonul Dunarii (Giurgiu), cursa MTB Haiduci si Domnite (Moara Vlasiei) competitia de ciclism cross–country Rocket Bike Fest care a avut loc in Padurea Cernica sau Campina Open MTB 2014, competitie de debut la care au fost recompensati cu Premiul pentru Cea mai inimoasa si numeroasa echipa. Atunci, aproape 150 de reprezentanti CATENA RACING TEAM din toata tara s-au aliniat la start-ul evenimentului organizat cu scopul de a incuraja un stil de viata sanatos!

Cu siguranta se va auzi si in acest an de performantele si performerii CATENA RACING TEAM, o echipa formidabila infiintata la initiativa Vicepresedintelui FILDAS si CATENA Group, Radu George.

…si un debut de sezon competitional excelent

Pe 4 aprilie 2015 membri din Bucuresti si tara ai CATENA RACING TEAM au participat cu succes la cea de-a IV-a editie a concursului Semimaraton Intersport Brasov 2015, concurand la 3 probe: cursa populara (4 km), cros (10 km) si semimaraton (21 km).

Remarcabila a fost insa prezenta CATENA RACING TEAM in aceeasi zi, pe 18 aprilie 2015, la doua competitii desfasurate la zone diferite ale Bucurestilor: in Pantelimon – Padurea Cernica (ZIUA B, concurs MTB, editia a III-a) si pe Soseaua Oltenitei, in poligonul de instructie al Batalionului 2 Infanterie Calugareni – unitate de elita a armatei romane care a participat cu succes la numeroase misiuni in teatrele de operatii dinafara tarii (ASALTUL LUPILOR, editia I). A urmat prima medalie de aur din acest sezon pentru CATENA RACING TEAM la Ziua B, la cea de a III-a editie a concursului de MTB Ziua B de la Cernica.

Pe 25 aprilie, pe malul marii, pe plaja Corbu a avut loc Beach Race XCO 2015, cel de-al doilea concurs de MB al sezonului. Pe 4 mai membrii CATENA RACING TEAM au alergat alaturi de mii de romani si straini, dar si de ambasadorii locali la Wings for Life WORLD RUN 2015, iar pe 10 mai au participat la Maratonul Regal editia a IV a. La proba de Semimaraton (feminin) a fost cucerita o noua medalie de aur (Constanta Papagheorghe). Pe 17 mai membrii CATENA RACING TEAM au alergat alaturi de peste 12.000 de oameni din peste 50 de tari la cea de a IV-a editie a OMV Petrom Bucharest Half Marathon, competitie organizata de Asociatia Bucharest Running Club (ABRC).

Pe 23 mai CATENA RACING TEAM a cucerit un Premiu Special oferit de organizatorii competitiei de ciclism La Broaste – Caldarusani 2015, dar si o medalie de argint (Constanta Papagheorghe, traseu Epic, 46 km) si 1 medalie de bronz (Doina Grigorescu, traseu Standard, 23 km).

Momentului MACIN Mountain Fun 2015 care a marcat aniversarea unui an de la infiintarea CATENA RACING TEAM (6 iunie), i-a urmat pe 7 iunie cursa de la Bucuresti Race for the Cure 2015 – cel mai important eveniment mondial dedicat Preventiei Cancerului de San organizat de Fundatia Renasterea. Competitia, accesibila oricui a fost dornic de miscare in aer liber intr-un cadru organizat a fost structurata pe 3 categorii – 5 km – cursa alergatori, Fun Run – 5 km si Fun Walk – 1 km – avand urmatorul traseu: Parcul Herastrau / Piata Charles de Gaulle, Bd. Maresal Prezan, Sos. Kiselleff, Piata Victoriei, Bd Aviatorilor. CATENA RACING TEAM a fost declarata castigatoare la categoria Companii fiind distinsa cu trofeul Cea mai numeroasa echipa. La MACIN Mountain Fun 2015, pe langa recordul absolut de participare (peste 200 de concurenti) care a adus echipei CRT un nou titlul de “Cea mai numeroasa si cea mai inimoasa echipa”, Oana Georgescu a cucerit o medalie de argint la Cross, 12 km!

Fotbalul avea sa aduca CRT alte momente si mai ales motive de satifactie. La inceputul lunii mai a fost organizat la Busteni Campionatul de Fotbal CATENA RACING TEAM 2015, editia I. Timp de doua zile echipele/selectionatele filialelor CATENA din Ploiesti, Timisoara, Constanta, Pitesti, Bucuresti, Sibiu, Iasi, Craiova, Brasov si Zona Sud au luptat pentru troefeul pus in joc, dar si pentru un loc in selectionata CATENA RACING TEAM care a participat la Medical & Pharma · Football Cup 2015, competitie programata in perioada 30 – 31 mai 2015 la Bucuresti.

Trofeul primei editii a Campionatul de Fotbal CATENA RACING TEAM a fost cucerit de reprezentativa Bucurestilor. Trei saptamani mai tarziu, selectionata de fotbal avea sa produca o surpriza de proportii: a castigat cea de-a IV a editie a Medical&Pharma Football Cup 2015, competitie care s-a desfasurat in incinta C.S. DINAMO Bucuresti. Dupa meciuri de calificare aprig disputate, dupa o semifinala si o finala de zile mari, CATENA RACING TEAM a cucerit Trofeul celei de-a IV-a editii, fiind declarata de organizatori SURPRIZA frumoasa a campionatului. Iata componenta echipei de fotbal CATENA RACING TEAM, campioana editiei 2015: DANIEL IONITA, MARIUS TURCANU, MIHAI PRODAN, VALERIU SOFRONEA, DANIEL ZAHARIA, MARIUS CIUBOTARU, ADRIAN NEAGU, STEFAN TUDOR, VICTOR CIOROIANU – EZARU, CATALIN GRAMESCU, ALIN PLESESCU.

Iata doar cateva exemple si atat de multe motive de mandrie acum la ceas aniversar pentru o echipa polisportiva a caror membri participa si in 2015 la cele mai importante competitii sportive de mountain-bike, (semi)maraton, fotbal, cros, natatie, triathlon, body-building s.a. din Bucuresti si din tara.

Realizator: Oana Georgescu

Foto: Sebastian Oros