Catena Racing Team – anul competitional 2016

Aproape 100 de podiumuri (27 locuri I, 38 locuri II, 32 locuri III) obtinute de membrii Catena Racing Team in 2016 in 41 de competitii!
Categorii: individual, echipe (Duatlon, Triatlon, Semimaraton, Maraton) si Echipa Nationala de Fotbal
Discipline sportive: MTB, alergare (cross, Semimaraton, Maraton, alergare montana, beach run), Duatlon, Triatlon, tenis de camp, tenis de masa, fotbal, tir sportiv
2 Campionate interne de Fotbal si 2 Campionate interne de Handbal feminin

Iata cifrele impresionante care au caracterizat in anul 2016 performanta Catena Racing Team, cea mai numeroasa si cea mai valoroasa echipa polisportiva a unei companii. La toate acestea s-au adaugat trofeele si premiile speciale acordate echipei. Amintim doar de Trofeul competitiei Macin Mountain Fun XC 2016 pentru Cea mai inimoasa si cea mai numeroasa echipa (record de participare: 250 de membri, dar si de medalii – 12) sau prima reprezentare internationala a culorilor clubului la o competitie de mare anvergura. Dupa ce a cucerit Locul I (categoria Individual Feminin) la editia I a B2RUN de la Bucuresti, Constanta Gherasim Papagheorghe a alergat pentru CRT, alaturi de peste 15.000 de concurenti la finala internationala de la Berlin (Stadionul Olimpic). Practic nu a fost competitie, in Bucuresti sau in tara la care membrii clubului sa nu urce pe podiumul de premiere (de exemplu, 8 podiumuri la Maratonul MTB Bicaz 2016, editia a VI-a).
Tot in 2016, au fost organizate campionatele interne de fotbal (editia a III-a, Cheile Gradistei si editia a IV-a, Timisoara) si de handbal feminin Prinde aripi (editia a II-a, Brasov si editia a III-a, Cheile Gradistei).
Nationala de fotbal si-a continuat traseul de succes, concurand la 6 turnee si campionate foarte importante: Medical&Pharma Football Cup, Romanian Corporate Sports – Fotbal – editiile de primavara si de toamna, Campioantul National de Fotbal Corporatist – editiile de primavara si de toamna, Liga Companiilor, Christmas Charity Cup. Ei au cucerit Locul I si Trofeul Medical & Pharma Football Cup, editia a V-a, Bucuresti si doua tilturi de vicecampioana la editia de primavara 2016 Romanian Corporate Sports – Fotbal si la Christmas Charity Cup 2016.
In toamna, a venit randul celor mai mici membri ai Catena Racing Team: echipa de fotbal CRT Junior a participat la turneul de fotbal pentru copii, Kinder Cup Catena 2016 (Categoria 2008), in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal si Dinamo Noua Generatie.
Ar fi foarte multe de spus si de scris despre daruirea, performantele, rezultatele si palmaresul clubului Catena Racing Team a carui prezenta a devenit traditie la foarte multe competitii, care este invitat de onoare, prin reprezentanti ai sai, la multe manifestari sportive, de team building si conferinte si din randurile caruia si-ar dori foarte multi sportivi sa faca parte… Dar trebuie remarcat faptul ca, initiativa de a infiinta acest club in 2014 si sustinerea neconditionata a activitatii la cel mai inalt nivel, se datoreaza Presedintelui Clubului, Dr. Radu George.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros, Cristina Ardelean