Catena Racing Team, din nou campioana!

Dupa ce in 2015 Catena Racing Team cucerea pe Stadionul Arcul de Triumf nu mai putin de trei trofee cu ocazia finalei Campionatului de Fotbal Romanian Corporate Sports, iata ca echipa de fotbal avea sa obtina un nou succes remarcabil! Astfel, la cea de-a V-a editie a Medical&Pharma Football Cup 2016, Nationala de Fotbal Catena Racing Team a devenit campioana dupa doua zile de meciuri aprig disputate intre cele 26 de echipe aliniate la start.
Medical&Pharma Football Cup este o competitie sportiva ce se adreseaza jucatorilor amatori de fotbal din companiile din Romania ce activeaza in domeniul medical si farmaceutic. Initiata de H&S Suport Solutions, compania organizatoare a Cupei “Cornel Dinu” cel mai prestigios eveniment dedicat marilor companii din Romania, aceasta competitie a devenit un eveniment de traditie.
Meciurile s-au disputat in prima zi intre echipele din cele doua grupe stabilite in urma tragerii la sorti. Iata rezultatele obtinute de Catena Racing Team (ziua I, grupa A) care a ocupa locul I:
Catena Racing Team – Romastru: 1 – 2
Catena Racing Team – Alloga: 11 – 2
GSK – Catena Racing Team: 0 – 2
Catena Racing Team – Mediplus: 4 – 1
Clasamentul in cele doua grupe a fost:
Grupa A
1. Catena Racing Team – golaveraj +2
2. MediPlus – golaveraj + 1
3. Romastru – golaveraj – 3
Grupa B
1. A&D Pharma
2. Regina Maria
3. Zentiva
In cea de-a doua zi din cadrul Medical&Pharma Football Cup 2016 Catena Racing Team a castigat ambele meciuri cu Romastru (6 – 1) si cu Regina Maria (3 – 2), in finala impunandu-se in fata MediPlus cu scorul de 1 – 0! In finala mica A&D Pharma a invins echipa Regina Maria cu scorul de 6 – 2.
Catena Racing Team va beneficia si de un “free pass” pentru accesul gratuit la viitoarea editie a Cupei Cornel Dinu pentru companii .
Felicitari baietilor care au adus inca un trofeu pentru Catena Racing Team Alaturi de bucuria imensa a tuturor colegilor si a Presedintelui clubului, Radu George!
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros