Catena Racing Team la Beach Run 2016

Festivalul sportiv TriChallenge Mamaia 2016 a continuat dupa-amiaza cu TriKids Challenge 2016 (aquatlon si duatlon), competitie dedicata copiilor care iubesc inotul, mersul pe bicicleta si alergarea si imediat cu cea de-a II -a editie a Crosului de seara Beach Run 2016.
Aceasta competitie a incheiat seria de eveniemnte sportive ce au avut loc intr-o singura zi la Mamaia si unde echipa Catena Racing Team a stralucit din nou. Prin cea mai numeroasa prezenta, dar si prin rezultatele obtinute: 3 podiumuri (un loc 1 cu Stafeta Olimpica Feminina, un loc 2 si un loc 3 la SuperSprint Individual) si clasari excelente la TriChallenge Mamaia 2016 – cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est si Balcani si un podium, adica locul 2 la Beach Run 2016 prin Constanta Gherasim Papagheorghe.
Toti membrii Catena Racing Team care au participat la TriChallenge Mamaia 2016, au concurat si la aceasta alergare de revenire; lor li s-au alaturat alti zeci de colegi din toata tara, in frunte cu presedintele clubului Dr. Radu George. A fost o veritabila desfasurare de forte din partea membrilor Catena Racing Team la Mamaia Beach Run – o competitie de alergare pe distanta de 4 kilometri care s-a desfasurat pe promenada si pe plaja din Mamaia. Startul s-a dat din fata Hotelului Rex, iar sutele de alergatori au pornit pe traseu in aplauzele sustinatorilor care i-au insotit de la inceput si pana la final.
Un bravo tuturor membrilor Catena Racing Team care au concurat si au performat si la aceasta competitie si felicitari castigatoarei locului II si Medaliei de Argint, Constanta Gherasim Papagheorghe!
Realizator: Oana Georgescu
Editor: Nicu Pojaru
Operator: Alex Andries
Foto: Cristina Ardelean