Catena Racing Team la Bucharest After9Cross 2016

Curse nocturne, valuri de lumini si de culoare si o atmosfera electrizanta a cuprins parcurile Titan si Alexandru Ioan Cuza din sectorul 3 al Capitalei unde, in jurul lacului IOR s-a desfasurat prima editie e Bucharest After9Cross, seria RUNFEST.
Membrii Catena Racing Team au fost prezenti alaturi de sute de participanti care s-au bucurat de alergare, muzica si multa distractie pe cele mai noi hituri ale verii la un eveniment inedit si prin faptul ca start-ul in cele doua curse, Standard (10 km) si Scurt (6,5 km) s-a dat la ora 21.30!

Catena Racing Team, vedeta la Bucharest After9Cross!

A fost o seara de neuitat pentru concurentii care, stralucitori si purtand accesorii fosforescente si luminoase, au alergat seara, in jurul lacului IOR. Printre ei s-au distins ca de obicei si membrii Catena Racing Team, echipa care a stralucit din nou la propriu si la figurat prin prezenta numeroasa si inimoasa, dar si prin Constanta Papagheorghe, care a cucerit LOCUL II.
Concursul RUNFEST Bucharest After9Cross – cel mai nou eveniment urban, sustinut de Infinity Trophy si organizat de MPG a dovedit inca odata ca oricine este iubitor de miscare in aer liber sa poate bucura de cateva ore de distractie prin alergare si pe timp de noapte, in mijlocul naturii. Fiecare concurent a avut ocazia sa alerge in ritmul propriu, relaxandu-se sau dorind sa cucereasca primele locuri sau doar sa treaca linia de sosire. Atmosfera a fost completata de ritmurile alerte de tobe ale membrilor Balasa Percussion Group, care au rasunat toata seara
Prima editie a acestui eveniment a oferit ocazia celor peste 1.500 de persoane prezente la eveniment, alergatori, sustinatori si spectatori, de a asista sau de a participa la un spectacol multicolor de sunet si lumina intr-o atmosfera sportiva deosebita. A fost o seara dedicata in intregime libertatii de miscare, plina de voie buna si de multa energie pozitiva – au spus organizatorii de la MPG. Tinutele evenimentului, tricourile cu emblema RUNFEST – Bucharest After9Cross imprimata in nuante fluorescente si accesoriile Glow, ce au oferit un look Glamour participantilor, au fost asigurate de Infinity Trophy, partenerul oficial al evenimentului.

Despre MPG

Organizatorii, MPG, la evenimentele caruia membrii Catena Racing Team sunt nelipsiti, implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 19 ani in domeniu si coordoneaza de-a lungul unui an intreg, aproximativ 750 de evenimente sportive, in 70 de orase. MPG implementeaza 4 sisteme nationale de sport care formeaza comunitati de peste 80.000 de practicanti amatori: tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare – www.runfest.ro si un sistem de competitii pe 10 discipline sportive, in Bucuresti, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Totodata, proiectul pentru copii Tenis10 – www.tenis10.ro – a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. Compania a creat si dezvoltat si un proiect cu format special, o cursa cu obstacole URBATLON – care a fost integrata din acest an in platforma de alergare www.runfest.ro. In ultimii 9 ani, MPG a implementat peste 4.000 de evenimente sportive si a lansat campanii de comunicare impreuna cu mass-media specializate.
Realizator: Oana Georgescu
Operator Imagine: Silviu Crangureanu
Editor: Stanislav Pescu
Foto: Cristina Ardelean