Catena Racing Team la Christmas Charity Cup 2015

Sala Polivalenta din Bucuresti a gazduit Christmas Charity Cup 2015, un eveniment sportiv caritabil organizat de Federatia Romana de Sport Corporatist si Asociatia „Sansa TA”. Sumele incasate din taxele de participare si publicitate au fost transformate in cadouri pentru 200 de copii defavorizati, cu situatii materiale precare.

Ei au fost prezenti la meciuri si au sustinut toate echipele participante: CATENA RACING TEAM, Genpact, Timisoreana, Tymbark, LeasePlan, Hidroelectrica, Siveco, Farmexpert.
Competitia s-a desfasurat dupa regulile Campionatului National de Fotbal Corporatist.

Inca un PODIUM si inca o CUPA pentru echipa de fotbal CATENA RACING TEAM, fara sa piarda nici un meci la finalul partidelor!

CATENA RACING TEAM a castigat toate cele 3 meciuri din grupa B, cu SIVECO (4 – 0), HIDROELECTRICA (2 – 0) si FARMEXPERT (3 – 1). La fluierul final din prima semifinala disputata intre CATENA RACING TEAM si TIMISOAREANA a fost 0 – 0, scorul final fiind stabilit in urma loviturilor de departajare (2 – 3). In celalalt meci TIMBARK – HIDROELECTRIA, scorul a fost 1 – 2.
FINALA MICA si locul III au fost adjudicate de CATENA RACING TEAM care a invins TIMBARK cu scorul 2 – 0. Podiumul competitiei caritabile Christmas Charity Cup 2015a fost completat de HIDROELECTRICA (locul II) si TIMISOREANA, campioana editiei 2015 a Christmas Charity Cup
Marcatorii CATENA RACING TEAM au fost: Catalin Gramescu (3), Dani Ionita (2), Mihai Prodan (3), Stefan Tudor (1), Victor Ezaru (1) si Marius Aranghel (1).
Iata component echipei de fotbal CATENA RACING TEAM care incheie un an competitional de exceptie: Daniel Ionita (capitan), Daniel Zaharia, Marius Turcanu si Vasile Marin (portari), Adrian Cruceana, Victor Ezaru si Ionus Gutuman (fundasi), Catalin Gramescu, Costel Bujor si Stefan Tudor (mijlocasi), Mihai Prodan si Marius Aranghel (atacanti)
Medaliile, diplomele si cupele au fost inmanate de invitatii speciali ai competitiei – fotbalistii Catalin Munteanu (presedinte AFAN) si Ovidiu Burca (presedinte F.C. Rapid) si de Ovidiu Batineanu, presedintele Federatiei Romane de Sport Corporatist. Mos Craciun, invitatul de onoare al organizatorilor a oferit cadouri si celor 200 de copii prezenti in galerie, dar si copiilor membrilor echipei de fotbal CATENA RACING TEAM.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros