Catena Racing Team la competitia de ciclism La Broaste – Caldarusani 2015

Peste 50 de membri CATENA RACING TEAM au luat parte alaturi de 1.500 de persoane la cea de-a III-a editie a competitiei de ciclism ”La Broaste” de la Caldarusani, unul dintre cele mai frumoase evenimente desfasurate pana acum, din calendarul Riders Club, de la inceputul acestui an.

Competitia La Broaste, un traseu pe gustul tuturor

Zona deosebit de ofertanta in forme de relief frumoase, cu paduri umbroase, poteci salbatice si peisaje atractive, ce se intind pe malul lacului Caldarusani, atmosfera antrenanta, dar si intreaga desfasurare de forte au contribuit la succesul acestui eveniment la care au participat peste 1.500 de rideri, sustinatori, sponsori, parteneri si organizatori – au luat parte la acest concurs de ciclism destinat amatorilor. Inca de la prima ora, campul de la marginea localitatii Sitaru a devenit un furnicar de oameni. Insotiti de familii, prieteni si colegi, peste 1.500 de ciclisti s-au aliniat la startul competitiei La Broaste. S-au distins, asa cum se intampla la toate competitiile la care participa, CATENA RACING TEAM. Tricourile verzi s-au distins atat prin imagine, prin numar, dar si prin perfornante.
Startul competitiei s-a dat in… valuri, riderii fiind aliniati in functie de traseul pe care urmau sa pedaleze. Astfel, in cursa de 17 km cea mai scurta au intrat peste 200 de persoane, majoritatea copii insotiti de parinti, dar si ciclisti incepatori. Pe traseul Standard (23 km) au pedalat aproape 520 de persoane, iar pe traseul Epic, unde s-a efectuat de doua ori tura Standard, aproape 300 de rideri au gonit intr-o competitie foarte disputata. Concurentii au avut parte de o super-aventura pe cele trei trasee amenajate in zona Gradistea – Sitaru – Caldarusani, unde diferentele de nivel nu au fost mai mari de 60 de metri. Vremea a fost superba, iar soarele le-a zambit tuturor celor prezenti la eveniment si astfel ca toata lumea a avut parte de o zi frumoasa in natura. La competitia La Broaste 2015 au luat parte si unii dintre cei mai buni ciclisti profesionisti din tara, dar au participat si numeroase echipe de rideri, semn ca microbul ciclismului mountain bike ii prinde pe tot mai multi iubitori de miscare.

Performante pentru CATENA RACING TEAM

Condusa de Radu George, Presedinte CRT si Vicepresedinte Fildas si Catena Grup Grup, echipa polisportiva CATENA RACING TEAM a debutat in sezonul competitional 2015, cu multa implicare, determinare, forta si entuziasm! Pe 4 aprilie 2015 membri din Bucuresti si tara ai CATENA RACING TEAM au participat la cea de-a IV-a editie a concursului Semimaraton Intersport Brasov 2015, concurand la 3 probe: cursa populara (4 km), cros (10 km) si semimaraton (21 km). Remarcabila a fost insa prezenta in aceeasi zi, pe 18 aprilie 2015, la doua competitii desfasurate la zone diferite ale Bucurestilor: In Pantelimon – Padurea Cernica (Ziua B, concurs MTB, editia a III-a) si pe Soseaua Oltenitei, in poligonul de instructie al Batalionului 2 Infanterie Calugareni – unitate de elita a armatei romane care a participat cu succes la numeroase misiuni in teatrele de operatii dinafara tarii (Asaltul Lupilor, editia I). A urmat prima medalie de aur din acest sezon pentru CATENA RACING TEAM la cea de a III-a editie a concursului de MTB Ziua B de la Cernica. Pe 25 aprilie, pe malul marii, pe plaja Corbu a avut loc Beace Race XCO 2015, pe 4 mai membrii CRT au alergat alaturi de mii de romani si straini la Wings for Life WORLD RUN 2015, iar pe 10 mai au participat la Maratonul regal, editia a IV a. La proba de Semimaraton (feminin) a fost cucerita o noua medalie de aur (Constanta Papagheorghe). Pe 17 mai membrii CATENA RACING TEAM au alergat alaturi de peste 12.000 de oameni din peste 50 de tari la cea de a IV-a editie a OMV Petrom Bucharest Half Marathon, competitie organizata de Asociatia Bucharest Running Club (ABRC).
Si iata ca a venit si competitia La Broaste, unde CATENA RACING TEAM a cucerit un PREMIU SPECIAL oferit de organizatorii competitiei de ciclism, dar si doua medalii: o medalie de argint (Constanta Papagheorghe, traseu Epic, 46 km) si 1 medalie de bronz (Doina Grigorescu, traseu Standard, 23 km).
Mult succes echipei polisportive a caror membri participa in 2015 la cele mai importante competitii sportive de mountain-bike, (semi)maraton, fotbal, cros, natatie, triathlon, body-building s.a. din Bucuresti si din tara.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros