Catena Racing Team la concursul Haiduci si Domnite, editia a II-a

La cea de-a II-a editie a competitiei de mountain bike Haiduci si Domnite, care a avut loc pe 19 octombrie 2014 in Padurea Surlari – Caldarusani au participat numerosi reprezentanti ai CATENA RACING TEAM.

Start-ul s-a dat la marginea localitatii Moara Vlasiei, iar traseul de 35 km (ingreunat insa de noroaiele datorate ploii) a unit si a strabatut padurile Surlari si Caldarusani si a urmat malul lacului, dar si alte zone pitoresti. Un peisaj unic, foarte frumos si variat, de care cei peste 1500 de participanți isi vor aminti cu placere.

Codrii au rasunat de strigatele sutelor de haiduci si domnite aliniati la start, care s-au intrecut calare pe biciclete pe cele doua trasee de concurs si au avut ocazia de a petrece impreuna o zi superba de toamna in aer liber – notau organizatorii de la Riders Club. Le multumim tuturor riderilor care au participat la acest concurs, dar si sustinatorilor lor plini de entuziasm, precum si sponsorilor si partenerilor care au sprijinit realizarea si promovarea concursului Haiduci si Domnite.

Laureatele CATENA RACING TEAM

De data aceasta, nu numai ca, la fel ca și la celelalte competitii la care au participat, toti membrii CATENA RACING TEAM au trecut linia de sosire, dar doua dintre reprezentantele echipei au urcat pe podium. Este vorba despre Constanța Papagheorghe (funcționar administrativ, Dep. Dezvoltare CATENA) care a cucerit medalia de aur și de Oana Georgescu (PR Senso TV si CATENA RACING TEAM, realizator Senso TV) care a obținut medalia de bronz.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros