Catena Racing Team la TriChallenge Mamaia 2016!

Catena Racing Team – cea mai numeroasa si cea mai valoroasa echipa la TriChallenge Mamaia 2016!
Cea de-a VIII-a editie a TriChallenge Mamaia 2016, cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est si Balcani a aliniat la start peste 1.500 de concurenti din 10 tari care, alaturi de membrii Catena Racing Team au realizat unul dintre cele mai frumoase spectacole sportive care au avut loc pana acum pe litoralul romanesc.
Incurajati de mii de oameni de pe margine si ajutati de o vreme superba, membrii Catena Racing Team au dovedit a fi nu doar reprezentantii celei mai numeroase echipe la cea de-a VIII-a editie a TriChallenge Mamaia 2016, ci si ai celei mai valoroase datorita rezultatelor obtinute.
Echipa Catena Racing Team s-a mobilizat exceptional si vine la TriChallenge Mamaia 2016! – declarau organizatorii inainte de start. Este cea mai numeroasa gasca de sportivi dintr-o companie care se prezinta la startul competitiei. Speram sa va bucurati cu totii de superba atmosfera de concurs si sa zambiti cat mai mult, asa cum va sta cel mai bine Totodata, prin participarea la TriChallenge, membrii echipei Catena Racing Team vor avea avea ocazia sa reprezinte valorile companiei si intr-un alt mediu decat cel de business – in mediul sportiv si sa aiba o experienta de neuitat!.
Organizat de Asociatia Smart Atletic, cu sprijinul Federatiei Romane de Triatlon, TriChallenge Mamaia 2016 a fost o editie cu totul deosebita, in special datorita faptului ca proba de inot s-a desfasurat in Marea Neagra. Participantii au avut de inotat 400m, 750m sau 1500m, in functie de proba pentru care au optat. Provocarea a continuat cu parcurgerea altor 450m in alergare, cu trecere peste pasarela de pe Bulevardul Mamaia, pana in zona de tranzitie. De aici au pornit pe traseul de bicicleta, parcurgand 10km la proba supersprint, 20km la cea sprint si 40km la proba olimpica. Cursa s-a incheiat cu proba de alergare unde sportivii au avut de parcurs 2,5km, 5km, respectiv 10km. Festivalul sportiv a continuat dupa-amiaza cu TriKids Challenge (mezinul echipei CRT, Matei Alexandru Stancu a concurat la numai 7 ani la Duatlon), competitie dedicata copiilor care iubesc inotul, mersul pe bicicleta si alergarea. Cei mici s-au intrecut in cadrul a doua probe: aquatlon (inot si alergare) si duatlon (alergare si bicicleta).
3 podiumuri extrem de valoroase si a clasari de exceptie pentru Catena Racing Team
…in conditiile in care marea majoritate a competitiorilor au fost campioni, sportivi profesionisti, acreditati si membri ai federatiilor de specialitate:
Proba Stafeta Olimpica, Feminin
Locul I: Catena Racing Team 1
Oana Georgescu (inot, 1.5 km)
Alina Otobicu (ciclism, 40 km)
Irina Giosanu (alergare, 10 km)
Proba Supersprint Individual
Locul II: Ioana Bercaru
Locul III: Simona Dumitrescu
Toti membrii CRT care au concurat TriChallenge Mamaia 2016 au fost sustinuti de Presedintele clubului, Dr. Radu George, de colegii lor pregatiti sa ia startul la crosul de seara Beach Run 2016, de galeria constanteana c(lidera competitiilor interne de handbal feminin si fotbal).ondusa de de Claudia Valeanu
Iata-i pe toti performerii Catena Racing Team de la TriChallenge Mamaia 2016 si
TriKids Challenge 2016:
Duatlon 7 -10 ani: Matei Alexandru Stancu
Supersprint Individual (400m inot + 10 km ciclism + 2.5 km alergare): Ioana Bercaru, Simona Dumitrescu, Daniel Zaharia, Andrei Branza, Constantin Ionut
Stafeta Olimpica, Feminin: Oana Georgescu (inot, 1.5 km), Alina Otobicu (ciclism, 40 km), Irina Giosanu (alergare, 10 km)
Stafeta Olimpica, masculin: Cristian Dinu (inot, 1.5 km), Alexandru Tudosescu Alex Andru (ciclism, 40 km), Codrin Cozmei (alergare, 10 km)
Stafeta Sprint, mixt: Cristian Stancu (inot, 750 m), Octavian Turturica (ciclism, 20 km), Constanta Papagheorghe (alergare, 5 km) / Dogaru Daniel (inot, 750 m), Cristian Ghiteanu (ciclism, 20 km), Alexandra Paraipan (alergare, 10 km)
Stafeta Sprint, masculin: Gabriel Bujor (inot, 750 m), Robert Popescu (ciclism, 20 km), Ovidiu-Dorin Gorcea (alergare, 5 km) / Laurentiu Palici (inot, 750 m), Marius Cioiu (ciclism, 20 km), Marcu Dragos (alergare, 5 km) / Cristian Dicianu (inot, 750 m), Adrian Tonita (ciclism, 20 km), Nicu Dutu (alergare, 5 km)
Felicitari tuturor membrilor Catena Racing Team prezenti la aceasta competitie memorabila si un sincer bravo laureatilor!
Realizator: Oana Georgescu
Editor: Nicu Pojaru
Operator: Alex Andries
Foto: Cristina Ardelean