Catena Racing Team, record de participare – 250 de membri si 12 podiumuri la Macin Mountain Fun 2016

Peste 600 de concurenti din toata tara, dintre care aproape 250 au fost membri Catena Racing Team (un nou record, ca si la editia trecuta!) au participat la Macin Mountain Fun 2016 cea mai importanta competitie sportiva organizata de Asociatia Bike Works, Primaria Greci si Asociatia Mecanturist in Parcul National Muntii Macinului. Acest eveniment sportiv a avut doua probe distincte: clasicul Macin XC - cursa de biciclete (Elite, 45 km si Amatori, 35 km) - MTB cross-country, editia a IV-a si cursa de alergare montana - Macin Cross (12 km). Ambele s-au derulat pe un traseu superb, dar cu diferente de nivel, uneori dificil, cu urcusuri si cobarari rapide, chiar periculoase. Practic, Macin Mountain Fun a revenit in 2016 cu a II-a editie in varianta combo MTB – alergare, competitia de ciclism aflandu-se deja la editia a IV-a
Trebuie remarcat succesul absolut de care s-au bucurat membrii clubului polisportiv Catena Racing Team (presedinte Dr. Radu George) care, nu numai ca a stabilit un nou record de prezenta al competitiei, dar a aniversat la Macin doi ani de la debutul oficial. Motiv de sarbatoare si de bucurie pentru toti, nu doar pentru participarea la aceasta competitie unde, cu doi ani in urma binecunoscutul club se prezenta si isi anunta practic succesele de mai tarziu, ci si datorita unui numar record de podiumuri obtinute la aproape toate probele si categoriile din concurs!
Mai mult, Catena Racing Team a fost distinsa din nou cu Premiul Special si Trofeul pentru Cea mai numeroasa si inimoasa echipa, trofeu inmanat lui Alexandru Vlad, Project Manager Catena. Un premiu special pentru Debut i-a fost oferit si Alinei Marinescu, Director General Catena.
Iata laureatii Catena Racing Team care a cucerit 2 Premii Speciale, 2 medalii de aur, 5 medalii de argint si 5 medalii de bronz:
Premiul Special CATENA RACING TEAM
Cea mai numeroasa si inimoasa echipa
Premiul pentru DEBUT
Alina Marinescu, Director General CATENA
Macin XC – cursa de biciclete, copii:
MTB 11 – 12 ani
Fete:
Locul I: Alexandra Nae
Baieti:
Locul III: Codrin Gogoasa
MTB 13 – 15 ani
Locul II: Stefan Pricope
MTB 35 km
Categoria Feminin 16 – 29 ani
Locul I: Laura Gherle, Sibiu
Locul II: Alina Otobicu, Pitesti
Locul III: Ioana Hriscu, Iasi (Suceava)
Categoria Masculin 20 – 29 ani
Locul II: Alexandru Tudosescu, Bucuresti
Categoria Masculin 30 – 39 ani
Locul II: Silviu Bercea, Sibiu
CROSS – copii
6 – 8 ani, baieti:
Locul III: Albert Nae
CROSS 12 km
Categoria Feminin 30-39 ani
Locul III: Daniela Ioana Gatea, Alba Iulia
Categoria Masculin 20 – 29 ani
Locul III: Adrian Zurbau, Sibiu
Categoria Masculin +40 ani
Locul II: Eugen Nicolae Francu
Catena Racing Team, cea mai premiata si mai puternica echipa la Macin Mountain Fun 2016!
Asadar, pe 11 iunie 2016, ciclisti de toate varstele, inclusiv copii, experimentati si amatori, si iubitori ai cros-ului s-au aliniat la start-ul (in apropierea localitatii Greci, din judetul Tulcea – zona Pietrele Mari) celei de-a III-a editii a Macin Mountain Fun 2016, o competitie desfasurata in muntii Dobrogei intr-un maraton de exceptie. La fel ca si in 2015, o data cu traditionalul concurs de ciclism montan Macin XC, au avut loc cursele pentru copii (MTB si alergare), dar si competitia de alergare montana Macin Cross (12 km). S-au remarcat din primul si pana in ultimul moment inconfundabilele echipamente ale membrilor Catena Racing Team care, aveau sa straluceasca nu doar prin prezenta record, ci si prin cele 11 premii si trofee pe care le-au primit.
Si de data aceasta, ciclistii au infruntat caldura excesiva, praful si terenul accidentat din Muntii Macinului, cu trasee pe cat de frumoase, pe atat de dificile. Le-au urmat la start alergatorii care au avut parte tot de un traseu variat si deloc accesibil de cross montan.
Vrem sa orgnizam de fiecare data un eveniment sportiv cat mai complet in acest frumos colt de tara, astfel ca de la an la an il crestem, ne perfectionam si adaugam lucruri noi, apreciate de toata lumea – a declarat Silviu Negoita, initiator si organizator al evenimentului, presedintele Asociatiei Bike Works. Multumim tuturor celor implicati in eveniment, fie ei voluntari, parteneri, sponsori si concurenti, mai multi ca anul trecut! Vreau sa mentionez faptul ca acest eveniment este realizat prin voluntariat, iar o mare parte din fonduri vor fi intrebuintate in cadrul ONG-ului pentru realizarea altor proiecte umanitare.
Festivitatea de premiere a fost momentul cel mai asteptat pentru ca cei mai buni, de la fiecare categorie au fost recompensati cu medalii, trofee diplome si produse oferite de sponsori. Si de data aceasta Catena Racing Team a triumfat la toate domeniile si categoriile, palmaresul obtinut la Macin Mountain Fun 2016 fiind de-a dreptul impresionant
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros