Catena Racing Team si Rocket Bike Fest sustin copiii speciali

La cea de-a IV-a editie a competitiei de ciclism cross–country ROCKET BIKE FEST 2014 care a avut loc in Padurea Cernica (Phoenix Aventura Parc), CATENA RACING TEAM a cucerit Premiul I pentru Cea mai inimoasa echipa.

Dupa ce s-a lansat oficial pe 6 septembrie 2014 la cea de-a III-a editie a CAMPINA OPEN MTB 2014, peste 70 de reprezentanti FILDAS si CATENA Grup s-au aliniat la START-ul binecunoscutei competitiei de ciclism cross–country ROCKET BIKE FEST 2014. Ei au concurat la categoria Hobby (25.2km).

CATENA RACING TEAM, o echipa polisportiva

Creata la initiativa lui Radu George, Vicepresedinte FILDAS si CATENA Grup, aceasta echipa polisportiva este alcatuita din angajati si colaboratori din Bucuresti si din tara celbrei companii, farmacisti de la toate filialele CATENA din Bucuresti si din tara, dar si reprezentanti ai TONICA Group,

Membrii CATENA RACING TEAM au participat si vor participa la numeroase competitii sportive de mountain-bike, marathon, fotbal, cros, natatie, triathlon, body-building s.a.

In ajutorul persoanelor si mai ales copiilor cu tulburari din spectrul autist


CATENA RACING TEAM a fost onorata sa se alature proiectului initiat de Asociatia Help Autism si BikeXpert. ROCKET BIKE FEST a adunat acum, la fel ca si cu ocazia editiilor anterioare, sute de concurenti si mii de participanti, zeci de parteneri, sponsori si sustinatori mass-media. Organizatorii, alaturi de cei aproape 200 de voluntari construiesc de fiecare data si o pista a prieteniei la cel mai mare eveniment sportiv dedicat acestei cauze.

Televiziunea online SENSO TV.RO a dedicat un amplu reportaj Asociatiei Help Autism, concertului de binefacere Suflet in culori si concursului ROCKET BIKE FEST cu ocazia Zilei Internationale de Conșstientizare a Autismului sarbatorita in întreaga lume pe 2 aprilie: https://sensotv.ro/sanatate/Eveniment-5091/suflet-in-culori-eveniment-pentru-copiii-cu-autism

ROCKET BIKE FEST este un concurs de ciclism cross country (XCO) care isi propune sa sprijine un stil de viata sanatos si sa promoveze ciclismul ca mod de petrecere al timpului liber. Vine in intampinarea tuturor iubitorilor de natura si a pasionaților de competitii sportive, avand ca obiectiv si constientizarea autismului si sustinerea programelor de integrare a copiilor diagnosticati cu tulburari din spectrul autist.

Cu cei 34.000 RON stransi in editiile din 2013 pentru continuarea Programului National de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologica si Interventie Timpurie in Autism, ROCKET BIKE FEST a insemnat sansa spre recuperare pentru mai bine de 100 copii cu tulburari din spectrul autist. ROCKET BIKE FEST a fost desemnat Proiectul de voluntariat al anului 2013 in domeniul sport si recreere la Gala Nationala a Voluntarilor.

Program competitional pentru CATENA RACING TEAM

Reprezentanti CATENA RACING TEAM au marcat deja in acest an un sezon competitional de succes prin participarea la alte competitii majore de gen: concursul de mountain bike Macin XC, un eveniment organizat in superba si spectaculoasa zona a Parcului National Muntii Macinului, cursa Zimbraria Neagra XC, o competitie Mountain Bike Cross Country desfasurata in padurea din jurul rezervatiei cu acelasi nume de langa localitatea Bucsani, judetul Dambovita si Campina Open MTB 2014, competitie la care au fost recompensati cu Premiul pentru Cea mai inimoasa si numeroasa echipa. Atunci, aproape 150 de reprezentanți CATENA din toata tara s-au aliniat la START-ul evenimentului organizat cu scopul de a incuraja un stil de viata sanatos. de culoare verde, inscriptionate cu renumita sigla!

Cu siguranta se va auzi mereu si de-acum incolo de performantele si performerii CATENA RACING TEAM,o echipa formidabila a caror membri vor participa la cele mai importante competitii sportive din Bucuresti si din tara.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros