Catena si Fildas, podiumuri la Medical&Pharma Football Cup 2017

Cea de-a VI-a editie a Medical& Pharma Football Cup - o competitie sportiva ce se adreseaza jucatorilor amatori de fotbal din companiile ce activeaza in domeniul medical si farmaceutic din Romania, a reunit la start 12 echipe. In premiera, Fildas si Catena Grup a participat cu doua echipe reprezentative pentru Catena Racing Team: Catena – campioana en-titre (cu doua titluri castigate la editiile 2015 si 2016!) si Fildas.
Tragerea la sorti a stabilit urmatoarea componenta a celor trei grupe, meciurile disputandu-se in acelasi timp pe cele trei terenuri ale Complexului Studentesc Tei:
Grupa A: A&D Pharma, Farmexpert, Romastru, Fildas
Grup B: Mediplus, Zentiva, A&G Med, Pharmnet
Grupa C: Catena, Sanador, Teva, GSK
Conform regulamentului, dupa meciurile primei zile, primele doua echipe din fiecare grupa s-au calificat in cele doua grupe semifinale de cate trei. La incheierea grupelor, echipele aflate pe locul II au jucat Finala Mica, iar echipele clasate pe locul I, Finala Mare.
Defilare en-fanfare pana in finale
Ambele echipe, Catena si Fildas au avut in prima zi a competitiei o evolutie excelenta care le-a adus calificarea in grupele semifinale. Iata rezultatele obtinute in urma meciurilor disputate in Grupa A, respectiv Grupa C a Medical & Pharma Football Cup 2017: Fildas – A&D Pharma: 1 – 0, Catena – Teva: 5 – 0, Fildas – Farmexpert: 1 – 1 (3 – 2 dp), Catena – GSK: 7 – 0. Astfel, dupa o zi intreaga de meciuri, ambele echipe s-au calificat in faza superioara a competitiei, obtinand victorii pe linie, fiecare in grupa sa. Numai ca sortii sau mai bine zis… soarta, au decis ca a doua si ultima zi sa le aduca fata in fata pe cele doua echipe calificate in prima grupa semifinala. Astfel, dupa o prima zi incinsa, racorita si de ploaie, s-au calificat in a doua faza a competitiei: Fildas, Zentiva, Catena (Grupa A) si A&D Pharma, Mediplus si GSK (Grupa B). Rezultatele inregistrate au fost urmatoarele: Catena – Fildas 2 – 2 (1 – 2 dp), Catena – Zentiva 2 – 2 (4 – 3 dp), Fildas – Zentiva 1 – 0. Si iata cum, reprezentativele de fotbal ale Fildas si Catena Grup au ajuns sa joace in Finala Mica, unde Catena a invins Mediplus, respectiv in Finala Mare, unde Fildas a cedat in fata echipei A&D Pharma.
Palmaresul Medical & Pharma Football Cup 2017 a fost unul de exceptie, ambele echipe clasandu-se pe podimulu competitiei: Fildas – Locul II si Catena – Locul III. Mai mult, Cel mai bun portar al turneului a fost desemnat reprezentantul echipei Catena, Andrei Vlasceanu
Duelul in bransa propus de Medical&Pharma Cup a pus laolalta ambitii si dorinte. In cele din urma totul s-a raportat la pricepere, indemanare si, pe alocuri, sansa – au spus organizatorii.
H&S Suport Solutions, compania organizatoare a celui mai prestigios eveniment dedicat marilor companii din Romania, Cupa Cornel Dinu, Medical & Pharma Football Cup si-a propus si a reusit sa devina in scurt timp un eveniment de traditie pentru societatile active in domeniul medical si farmaceutic. Aceasta competitie se bucura de sprijinul personalitatilor din lumea sportului si beneficiaza de prezenta lor pe intregul parcurs al evenimentului.
Felicitari pentru aceste rezultate ambelor echipe din marea familie Fildas si Catena Grup, dar si extraordinarilor baieti pentru felul in care au luptat si au jucat pentru culorile Catena Racing Team
Realizator: Oana Georgescu
Editor: Nicu Pojaru
Foto: Cristina Ardelean