Catena te trimite la Bai – Bucuresti, Dorobanti

Tragerea la sorti a tichetelor norocoase la concursul „Catena te trimite la bai” care a avut loc simultan in farmaciile Catena din toata tara, si-a desemnat castigatorii si la Bucuresti. Marele castigator al carui tichet norocos a fost ales in Farmacia Catena Dorobanti, este Florian Fijer din localitatea Glina.

Client fidel al farmaciilor CATENA, el fost desemnat castigator chiar de ziua lui! Este pentru prima data cand castiga un concurs, iar voucherul norocos este cel mai pretios cadou pe care l-a primit.

Florian Fijer a primit chiar la CATENA Dorobanti voucher-ul care ii asigura un sejur la bai in aceasta toamna. Isi poate alege statiunea unde vrea sa mearga in vacanta. Voucherul este valabil pentru o singura persoana si include 6 nopti de cazare cu pensiune completa la un hotel de 2 sau 3 stele si tratament cu doua proceduri pe zi. In plus, CATENA ii achita si costurile transportului pana la destinatie.

In toata Romania exista 600 de clienti fideli, fericitii castigatori ai concursului „Catena te trimite la bai” care vor petrece in aceasta toamna un sejur de neuitat.

Acest material va este oferit de Catena

Realizator: Oana Georgescu