Catena te trimite la Bai – Bucuresti, Piata Romana

Tragerea la sorti a tichetelor norocoase la concursul „Catena te trimite la bai” care a avut loc simultan in farmaciile Catena din toata tara, si-a desemnat castigatorii si la Bucuresti. Marele castigator al carui tichet norocos a fost ales in Farmacia Catena „Piata Romana” este Gheorghe Stana din Bucuresti.

Gheorghe Stana este client fidel al acestei farmacii pe la care trece zilnic. A fost sedus de reclama cu Stela Popescu si Alexandru Arsinel si s-a inscris in concurs. A simtit ca va castiga. Si a castigat!

Bucuresteanul Gheorghe Stana a primit cu bucurie vaoucher-ul – singurul premiu „adevarat” pe care l-a castigat si care ii asigura un sejur la bai in aceasta toamna. Isi poate alege statiunea unde vrea sa mearga in vacanta. Vaoucherul este valabil pentru o singura persoana si include 6 nopti de cazare cu pensiune completa la un hotel de 2 sau 3 stele si tratament, cu doua proceduri pe zi. In plus, Catena ii achita si costurile transportului pana la destinatie

In Romania exista 600 de clienti fideli, acum fericiti castigatori ai concursului „Catena te trimite la bai”: Toti norocosii vor petrece in aceasta toamna un sejur de neuitat.

Acest material va este oferit de Catena
Realizator: Oana Georgescu