Chicco

CHICCO Dezinfectant Bib+Tetine 1L 64857.20-7 - Catena

Chicco Dezinfectant Biberon de la Artsana Chicco Italy este recomandat a fi folosit pentru curatarea obiectelor care vin in contact direct cu bebelusul. Poate fi utilizat atat pentru dezinfectarea tetinelor cat si a biberoanelor, suzetelor sau jucariilor. Chicco Dezinfectant Biberon de la Artsana Chicco Italy este aprobat de Ministerul sanatatii si poate fi folosit, de asemenea, la decontaminarea fructelor si legumelor, neavand miros.

CHICCO – Tampoane pentru san, 30 buc. – Catena

Tampoanele pentru san Chicco sunt igienice si pot fi utilizate in faza initiala a alaptarii, cand apar iritatii la nivelul sanilor. Tampoanele pentru san Chicco au efect antibacterian, impiedicand raspandirea bacteriilor, au o grosime redusa astfel incat sunt invizibile pe sub haine, au o forma anatomica atunci cand sunt purtate si, foarte important, lasa pielea sa respire! Nu provoaca iritatii si reprezinta practic o bariera mecanica adecvata de protectie a sanului.

CHICCO Suzeta silicon monobloc forma ortodontica 12+ – Catena
Suzeta Chicco cu forma ortodontica se adreseaza copiilor cu varsta de peste 12 luni fiind considerata ultima suzeta a unui bebelus. Dezvoltarea corecta a guritei celui mic este influentata de tipul de suzeta folosit, de aceea, alegerea acesteia are un rol important.

Utilizarea unei suzete reduce riscul mortii subite a sugarului, lucru putin stiut de majoritatea parintilor. Suzeta Chicco dispune de un profil subtire si este foarte moale, astfel incat gura copilului se poate inchide complet, iar orificiile de ventilare permit circulatia aerului si prevenirea iritatiilor.

CHICCO Biberon polipropilena, 150 ml, tetina silicon flux normal, 0+ 70720.80-7 – Catena
Acest biberon Chicco este fabricat din polipropilena, un plastic usor, care il face extrem de practic si util pentru cei mici. Are o tetina de cauciuc cu flux normal si o capacitate de 150 ml. Poate fi sterilizat cu usurinta cu ajutorul sterilizatorului electric sau a unei solutii dezinfectante. Biberonul Chicco PP este decorat vesel si colorat si este compatibil cu tetinele Chicco din gama Physiologic. Nu contine BPA!

CHICCO Aspirator nazal NOU, 04923-7 – Catena

Aspiratorul nazal de la Chicco permite eliminarea secretiilor nazale care il deranjaza pe bebelus. Acest aspirator nazal ofera solutia imediata pentru mamici de a elibera caile respiratorii ale bebelususlui pentru ca acesta sa respire corect, sa se hraneasca si sa doarma linistit. Are o forma ergonomica si cap pentru aspiratie fabricat din materiale moi si flexibile, astfel incat sa se potriveasca perfect nasucului sensibil al bebelusului. Apasati pompita aspiratorului, introduceti capul de aspiratie intr-una dintre narile bebelusului; simultan tineti presata cealalta nara a bebelusului, iar apoi usor eliberati pompita aspiratorului. Inainte de utilizare curatati si dezinfectati dispozitivul.

CHICCO Physiologic tetina silicon x 2 buc, 4+, 81628-7 – Catena

Tetina Chicco din silicon PHYSIOLOGIC are o dimensiune speciala, fiind creata pentru a fi cat mai asemanatoare sanului matern. Inelele in relief ale tetinei permit acesteia sa se alungeasca in timpul suptului, imitand comportamentul mamelonului mamei. Are ventil anti-colici, regularizand fluxul aerului care intra in biberon inlocuind laptele supt, pentru a asigura un debit constant. Tetina Chicco din silicon PHYSIOLOGIC ofera suportul necesar pentru buzele bebelusului si asugura un flux rapid al laptelui, fiind recomandata pentru bebelusii cu varste de la 4 luni in sus. Pachetul contine 2 tetine.