Chitila, Campioana! Campionatul National de Fotbal Catena Racing Team, Timisoara, 2016

Cea de-a IV-a editie a Campionatul National de Fotbal Catena Racing Team s-a desfasurat la Timisoara si a reunit la start un numar record de echipe si de participanti – componenti ai echipelor, staff-uri tehnice, antrenori si sustinatori.

15 echipe si peste 150 de membri Catena Racing Team sositi la Timisoara din toata tara au participat in prima seara in sala de festivitati a Bazei Sportive Biarena la deschiderea oficiala a mult-asteptatei competitii gazduite de orasul echipei care a castigat editia anterioara – Timisoara.

Cuvantul de bun (re)gasit a fost rostit de Dr.Radu George, Presedintele Catena Racing Team cel mai mare, celui mai important, mai performant si mai renumit club sportiv al unei companii, alaturi de Daniel Ionita, organizator al turneului.

Tragerea la sorti a desemnat componenta celor 3 grupe, de data aceasta existand urne valorice, echipele fiind extrase in functie de clasamentul editiei trecute. Capi de serie au fost echipele clasate pe podiumul editiei a III-a: Timisoara, Bucuresti si Brasov.

Asadar, sortii, au decis:

Grupa I: Timisoara, Pitesti, Chitila, Craiova, Suceava

Grupa a II -a: Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Oradea, Cluj Napoca

Grupa a III-a: Brasov, Zona Sud, Sibiu, Constanta, Satu Mare

Toate cele 15 reprezentative au jucat peste 40 de meciuri, extrem de disputate, in prezenta galeriilor proprii, a sustinatorilor, staff-ului si a Presedintelui clubului Catena Racing Team, Radu George. Meciurile s-au derulat pe 4 terenuri, in acelasi timp, de-a lungul unei zile intregi si, in urma rezultatelor, 8 echipe aveau sa isi dispute suprematia, luptand pentru locurile I – VIII: Bucuresti, Chitila, Pitesti, Zona Sud, Iasi, Sibiu, Brasov, Timisoara!

Programul meciurilor dina doua zi a turneului a fost urmatorul:

Bucuresti – Timisoara (3 – 2) , Pitesti – Sibiu (4 – 0), Zona Sud – Iasi (2 – 3), Chitila – Brasov (2 – 0).

Si tot a doua zi au avut loc si meciurile din play-off (pentru locurile IX – XV): Oradea – Constanta (3 – 0, castigatoarea – Oradea a jucat cu reprezentativa Ploiestiului, scorul fiind 7 – 0 pentru Oradea), Satu Mare – Craiova (7 – 0), Cluj – Suceava (1 – 2). Astfel toate echipele au ocazia sa joace inca o serie de meciuri si sa isi dovedeasca valoarea.

Semifinalele au adus fata in fata reprezentativele Bucuresti – Pitesti (0 – 1), respectiv Chitila – Iasi (2 – 0), rezultatele inregistrate desemnand echipele care au jucat Finala Mica – Bucuresti – Iasi: 6 – 2 si Finala mare Chitila – Pitesti: 2 – 1!

Astfel, palmaresul celei de-a IV-a editii a Campionatul National de Fotbal Catena Racing Team Timisoara, 2016 a fost:

Locul I: Chitila

Locul II: Pitesti

Locul III: Bucuresti

Golgheterii competitiei au fost Mihai Prodan (Bucuresti) si Claudiu Petre (Chitila), iar Cel mai bun portar, Cristian Trandafir (Chitila).

Am fost cu totii castigatori din punct de vedere al prieteniei, sportului si bunei dispozitii. Felicitari campionilor, participantilor, organizatorilor si gazdelor pentru acest minunat eveniment sportiv. Ne revedem in mai 2017 la a cincea editie pentru un nou show sportiv marca CRT! – a declarat Dr. Radu George, Presedinte Catena Racing Team

A fost cel mai disputat campionat intern la care am participat si ma bucur ca la final am iesit campioni – a spus Daniel Marin, manager echipa Bucuresti Chitila. Toti cei prezenti pot confirma ca este un trofeu bine-meritat si a fost cucerit la una dintre cele mai puternice competitii, atat prin numarul de echipe, prin valoarea jucatorilor, cat si prin cel al meciurilor foarte disputate. Vreau sa felicit toate echipele pentru ambitia si sportivitatea de care au dat dovada. Ii multumesc domnului Radu George pentru prezenta sa pe toate durata competitiei, pentru sustinere, implicare si incurajari si il asteptam si la urmatoarele editii!.

Iata componenta echipei campioane: Daniel Marin (Manager), Cristian Trandafir (portar), Adrian Cruceana (fundas stanga, Capitan), Gabriel Micu (fundas dreapta), Claudiu Petre (mijlocas dreapta), Bogdan Boros (mijlocas stanga), Costel Bujor (atacant), Daniel Strugaru (mijlocas dreapta), Florin Murgoci (mijlocas stanga), Marius Chitic (fundas dreapta).

Realizator: Oana Georgescu

Foto: Sebastian Oros