Concurs de slabit editia a II-a (IX)

Nu mai este mult pana la finalul celei de-a II-a editii a concursului de slabit organizat de revista Slab sau gras, farmaciile CATENA si de antrenorul de fitness Iulian Dinu, in parteneriat cu SensoTV.ro, West Life Fitness si LAZO Activewear Sport&Casual.

Concurs la startul caruia s-au inscris trei concurente – Dana Saila, Oana Anghel si Roxana Goran si au ramas doar doua… Vazand rezultatele si mai ales stimulate fiind de remarcile si aprecierile celor din jur incantati de schimbarea lor in bine, Oana si Roxana nu vor sa piarda nicio clipa din programul riguros pe care si l-au insusit. Si care incepe sa devina incet, incet stil de viata. Asa cum sunt si antrenamentele deloc usoare de la sala unde, sub indrumarea antrenorului de fitness Iulian Dinu, cele doua executa la ora actuala cu lejeritate exercitii aplicate.

De data aceasta, Iulian Dinu a hotarat ca ele sa lucreze un program complet de antrenament pentru membrele inferioare si abdomen, tonifierea musculaturii gambelor, coapselor si feselor. Lucrul la saltea cu exercitii pentru muschii fesieri, seriile de flexii si extensii la aparate sau exercitiile speciale pentru muschii aductori sunt doar cateva dintre “solicitarile” carora, asa cum veti vedea, Oana si Roxana le-au facut fata cu brio!

Oana Georgescu