Dacia Plant Calmotusin sirop si capsule

Dacia Plant Calmotusin sirop, 200 ml - Catena

Siropul Dacia Plant Calmotusin calmeaza tusea si decongestioneaza eficient caile respiratorii, datorita extractelor vegetale.
Siropul Dacia Plant Calmotusin contine extracte de patlagina, isop, nalba-mare, ciubotica-cucului, scai-vanat, ghimbir, lemn-dulce si uleiuri esentiale de menta-creata, eucalipt, cimbru-de-cultura, pin si roinita. Siropul Dacia Plant Calmotusin este realizat dupa o reteta traditionala, ce imbina cunostintele autohtone si ayurvedice cu cele mai recente studii asupra plantelor de leac.
Dacia Plant Calmotusin x 60 cps. – Catena
Calmotusin de la Dacia Plant este un decongestionant al cailor respiratorii. Usurand astfel respiratia, Calmotusin ajuta la calmarea tusei, normalizarea secretiilor si mentinerea sanatatii intregului aparat respirator.
Calmotusin contine o combinatie de plante si produse apicole. Este un adjuvant in tusea umeda sau uscata si diverse alte afectiuni respiratorii ori stari gripale.
Comprimatele de Calmotusin se administreaza dupa masa, prin dizolvarea usoara in gura. Trebuie evitata administrarea Calmotusin persoanelor ce sufera de diabet zaharat.
20% reducere
Realizator: Lili Mihaila