Final de sezon – Tabara de Vara Catena, Eforie Sud 2014

Timp de unsprezece saptamani, statiunea Eforie Sud a gazduit Scoala de Vara CATENA, un proiect la care au participat serii diferite de farmacisti si asistenti ai farmaciilor CATENA din toata tara. Este un proiect de succes demarat in 2013, care a devenit deja o traditie si care va continua si in 2015.

Miscarea in aer liber, cursurile de marketing si management, programul de alimentatie sanatoasa, concursurile pe echipe…

…au reprezentat elementele succesului de care s-a bucurat Scoala de Vara derulata timp de o saptamana pentru fiecare serie noua de reprezentanti CATENA.

La sustinerea si reusita acestui proiect au contribuit traineri si instructori sportivi valorosi, cu mare experienta in domeniu. Irina Stancu si Vasile Lazarescu de la Ability Traning si Mihai Maties de la Mastermind Communications au sustinut seria de cursuri Managementul relatiei cu clientul si Customer Experience Management. Pe langa programul liber de la malul marii, reprezentantele si reprezentantii farmaciilor CATENA au participat zilnic la cate trei programe intense de pregatire fizica sub coordonarea lui Vlad Matasa (Boot Camp Romania) si a echipei sale de antrenori. Organizatorii au alcatuit si un meniu cu un continut caloric minim necesar unei zile, bazat in prinicipal pe fructe, lactate, proteine. Un regim aflat la baza unei alimentatii sanatoase pe care oricine ar trebui sa il includa in viata de zi cu zi.

Ultima confruntare, intre 6 echipe

Cursurile teoretice au alternat cu sedintele de antrenament si miscare in aer liber care au avut loc pe plaja, in parcul din centrul staiunii Eforie Sud sau in apa marii. Spiritul de echipa, comunicarea, punctualitatea, seriozitatea, consecventa, rigurozitatea, concentrarea sunt atu-urile pe care fiecare farmacist trebuie sa le aiba sau sa si le insuseasca pentru o cariera de succes in domeniu. Si exact asta au invatat in Tabara. Esential este ca ei sa respecte in continuare tot ceea ce au invatat la Scoala de Vara CATENA. Sunt elemente ale succesului pe care il pot avea in profesia de farmacist si de reprezentant al unuia dintre cele mai de succes brand-uri romanesti.

Ultima serie a Taberei de Vara CATENA a fost impartita in sase echipe care au participat cu mare entuziasm la concursul organizat de catre Vlad Matasa si echipa sa: Sante, Spiridusele, Dilaila, Panterele si Oxigen. A castigat echip Sante, dar toate concurentele (a fost un singur concurent!) s-au distrat pe cinste promitand ca vor veni si la anul.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu