Gerovital GH3

2810 GH3 Classic crema lift hidratanta 50 ml - Catena

GH3 Classic crema lift hidratanta, produsa de Farmec SA, este o crema cu actiune complexa, lift, hidratare intensa si revigorare, destinata tenurilor mature si deshidratate.
Complexul cu actiune lift, de provenienta botanica, Sepilift, diminueza ridurile si corecteaza imperfectiunile pielii. Asocierea acidului hialuronic cu Aquaxyl optimizeaza rezervele de apa ale tenului, asigura un puternic efect hidratant si imbunateste functia de bariera a pielii. Vitamina E din compozitie combate stresul oxidativ, iar Juvinity, noul ingredient al cremei lift hidratanta GH3 Classic revigoreaza metabolismul celular, reducand vizibil semnele imbatranirii pielii. Se foloseste zilnic, dimineata.
2870 GH3 Retinol – Crema antirid contur ochi, 15 ml – Catena
Pielea ochilor este extrem de delicata si necesita ingrijire cu produse special create. Crema antirid Gerovital GH3 Retinol contur ochi este conceputa pentru ingrijirea zonei sensibile din jurul ochilor, cea mai predispusa zona pentru aparitia ridurilor. Crema antirid Gerovital GH3 Retinol contur ochi contine Retinol conditionat Retinol Molecular Film, ce asigura penetrarea in profunzimea dermului, ajutand pielea sa se autoregenereze din interior. Sepiliftul, vitaminele A si E cresc elasticitatea si fermitatea pielii, prevenind aparitia noilor riduri, iar extractul de Boswellia Serrata asigura un plus de protectie datorita efectelor calmante si antiiritante.
Realizator: Lili Mihaila