Gerovital H3 Derma+ Sun – crema protectie solara copii

Gerovital H3 Derma+ Sun - crema protectie solara copii, 100 ml - Catena

Asociere optima de filtre solare minerale si organice de ultima generatie, crema de protectie solara pentru copii GH3 Derma+ Sun combate in mod eficient efectele nocive ale radiatiilor UVA si UVB.
Hipoalergenic, fara parabeni, parfum, oxibenzona, ulei de parafina, coloranti, alcool, produsul este special formulat pentru pielea sensibila, fiind potrivit inclusiv pentru bebelusi.
Are in compozitie ulei natural ecocertificat Inca omega, bogat in acizi grasi esentiali Omega 3-6-9 si tocoferoli naturali, unt de cacao, emulgator natural 100% ecocertificat si vitamina E care revitalizeaza pielea si potenteaza actiunea de neutralizare a daunelor produse de radicalii liberi. Crema de protectie solara pentru copii GH3 Derma+ Sun se aplica, in mod uniform, pe pielea curata si uscata cu 15-30 de minute inainte de expunerea la soare, evitand contactul cu ochii.
Pentru eficienta maxima, crema de protectie solara pentru copii GH3 Derma+ Sun trebuie reaplicata frecvent, mai ales dupa baie, in caz de transpiratie, inot sau dupa stergerea cu prosopul, chiar daca este timp innorat.
35% reducere
Realizator: Lili Mihaila