Kinder Cup Catena 2016, editia de toamna

In perioada 31 octombrie - 4 noiembrie a avut loc la Baza Sportiva Tei cea de-a II a editie a turneului de fotbal pentru copii, Kinder Cup Catena (Categoriile 2007, 2008, 2009), in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal si Dinamo Noua Generatie. Organizatoare a turneului a fost Ana Maria Pasat care a dorit, la fel ca si la editiile precedente sa reuneasca la start echipe reprezentative de juniori si sa ajute la dezvoltarea fotbalului juvenil din Romania. Multumesc tuturor echipelor participante la Kinder Cup Catena, editia de toamna! Ii multumesc totodata domnului Marius Zamfir si clubului Dinamo NG, partenerii turneului, cu care am colaborat foarte bine in buna organizare a competitiei! Ma bucur ca ati ales sa va petreceti minivacanta alaturi de noi! Aveti niste copii minunati! Va asteptam si la editia de iarna! – a spus aceasta.
Catena Racing Team Junior (categoria 2008) fost antrenata de Daniel Ionita, membru fondator Catena Racing Team, component al Nationalei de fotbal Catena Racing Team si organizator al campionatelor interne de fotbal. El a jucat cu ocazia evenimentului de inchidere in meciul dintre echipa Artistilor si a Antrenorilor.
Iata componenta echipei de fotbal Catena Racing Team Junior (Categoria 2008) care a evoluat in Grupa B: Alexandru Pricope, Luca Eduard Tudor, Edward Cruceana, Vlad Stefan Matei, Edward Nicolae Nicula, Cristian Giura Adam, Lucas Florin Zimnicaru.
Pustii s-au comportat admirabil – a fost prima reunire a lotului, inregistrand victorii cu echipele Dinamo Noua Generatie si Juniorul Bucuresti. Programul meciurilor echipei de fotbal a fost: Steaua – Catena Racing Team Junior, ACS Pitesti – Catena Racing Team Junior, Dinamo Noua Generatie – Catena Racing Team Junior, Prosport Academy – Catena Racing Team Junior, Juniorul – Catena Racing Team Junior.
Felicitari castigatorilor, felicitari si invinsilor pentru jocurile frumoase pe care le-ati oferit! Multumim sponsorului nostru principal, Catena! Multumim Raiffeisen, multumim FRF, multumim Radio Sport Total. De asemenea, multumim lui Miodrag Belodedici, Jean Vladoiu si Ciprian Paraschiv de la FRF, care au urmarit finalele, multumim Dolce Sport si Radio Sport Total FM, care a difuzat zilnic materiale de la Kinder Cup Catena. Multumim Serviciului Roman de Ambulanta care a fost alaturi de noi pe toata durata competitiei si doamnei manager dr. Alis Rodica Grasu – a mentionat Ana Maria Pasat, jurnalista si organizatoare a eveniemntului.
Felicitari celor mai mici membri Catena Racing Team si felicitari lui Daniel Ionita pentru modul in care i-a pregatit, i-a mobilizat si a facut ca mini fotbalistii nostril sa faca cea mai frumaosa impresie la turneul Kinder Cup Catena 2016!
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros, Cristina Ardelean