Kinder Cup Catena 2017, editia de iarna

In perioada 27 – 30 ianuarie a avut loc cea de-a III a editie a turneului de fotbal pentru copii, Kinder Cup Catena 2017 (categoriile de varsta 2007, 2008 si 2009), in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal si Dinamo Noua Generatie.
La competitia sponsorizata pentru a doua oara de Catena si organizata de Ana Maria Pasat au participat peste 40 de echipe din Bucuresti si din tara si aproape 500 de jucatori. Turneul de mare anvergura (timp de patru zile, s-au jucat peste 150 de meciuri de dimineata si pana seara!) s-a desfasurat pe terenurile din doua baze sportive bucurestene: Complex Cultural Sportiv Studentesc Tei si Inter Bucharest (Magurele).
Aceasta editie a Kinder Cup Catena sustinuta si de Catena Racing Team, cel mai numeros si mai performant club polisportiv al unei companii, a avut si un scop umanitar, desfasurandu-se sub sloganul Impreuna putem fi mai buni! S-o ajutam pe Teodora!. Este vorba despre surioara unui participant la Kinder Cup Catena 2017, categoria 2009. O parte din fonduri stranse si donatiile tuturor participantilor vor contribui la ajutorarea fetitei diagnosticata cu tripareza spastica.
Semifinalele si finalele din ultima zi a turneului au fost extrem de disputate, micutii fotbalisti oferind veritabile meciuri – spectacol. Mai ales ca au fost sustinuti de pe margine de sute de suporteri, de parinti, de membri ai familiei, prieteni, colegi de scoala, dar si de fotbalisti profesionisti, printre care s-a numarat si marele international Miodrag Belodedici, un sustinator de baza al competitiei.
Unul dintre cele mai asteptate momente a fost meciul dintre Naíonala Artistilor si Selectionata Antrenorilor (au purtat tricouri Catena!), devenit deja traditie.
Asa cum v-am obisnuit si la editiile precedente, Kinder Cup Catena se doreste a fi o competitie care sa reuneasca la start echipe de fotbal reprezentative din Bucuresti si din tara si care au astfel posibilitatea de a-si demonstra valoarea – a spus Ana Maria Pasat. Acest turneu isi propune dezvoltarea fotbalului juvenil din Romania si descoperirea de noi talente pentru sectiile de fotbal ale cluburilor si asociatiilor sportive. Multumesc tuturor echipelor care au adus acestei editii un record de participare, multumesc sponsorilor si partenerilor turneului, sustinatorilor si ma bucur ca aceasta competitie creste de la editie la editie! Multumiri Catena si Catena Racing Team, care au sustinut acest eveniment sportiv dedicat celor mai mici fotbalisti!.
Palmares Kinder Cup Catena 2017, turneu de Fotbal pentru copii, editia a III-a, 27 – 30 ianuarie 2017, Bucuresti (40 de echipe, 150 de meciuri, peste 500 de copii, 3 categorii de varsta: 2007, 2008, 2009 si 2 baze sportive)
Categoria 2009
1. Prosport Academy
2. F.C. Steaua
3. F.C. Inter Bucharest
4. Juniorul
Golgheterul turneului: Stefan Lazar (Prosport Academy)
Jucatorul turneului: Eric Mazilu (F.C. Inter Bucharest)
Cel mai bun portar: Artur Gandrabur (F.C. Steaua)
Categoria 2008
1. A.C.S. Ilie Oana
2. Academia de Fotbal Voluntari Mircea Radulescu
3. F.C. Steaua
4. Stars Braila
Golgheterul turneului: Miriam Ciolacu (ACS Ilie Oana)
Jucatorul turneului: Sebastian Banu (Voluntari)
Cel mai bun portar: Rares Ivan (ACS Ilie Oana)
Categoria 2007
1. F.C. Steaua
2. C.S. Dani Coman
3. Sporting Rosiori
4. Concordia Chiajna
Golgeterul turneului: David Marcu (Concordia Chiajna)
Jucatorul turneului: Yanis Parvu (C.S Dani Coman)
Cel mai bun portar: Lucas Caea (F.C.Steaua)
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Cristina Ardelean