La Roche-Possay – LIPIKAR

LRP Lipikar syndet fara parfum 200ml - Catena

Pielea ultra-delicata a nou-nascutilor, copiilor, dar si a unora dintre adulti, are nevoie de o ingrijire specifica si de o curatare delicata. Gelul de curatare La Roche Posay Lipikar Syndetfara parfum este special creat pentru pielea delicata si previne iritatiile, protejand in acelasi timp impotriva apei dure, cu calcar. Gelul La Roche Posay Lipikar Syndet fara parfum nu contine sapun, parfum sau parabeni, oferind o toleranta foarte ridicata pielii uscate, foarte uscate si/sau atopice.

La Roche Posay Lipikar baume AP, 200ml – Catena

La Roche Posay Lipikar baume AP calmeaza si hidrateaza cu rapiditate pielea uscata si foarte uscata atat in cazul adultilor cat si in cazul copiilor. Ceea ce face acest produs o alegere ideala este timpul foarte lung de actiune – 24 de ore de hidratare si protectie impotriva mancarimilor si senzatiilor neplacute ale pielii cu probleme. Bucura-te de confortul zilnic al unei pieli sanatoase, frumoase si placute la atingere.

La Roche Posay Lipikar baume AP nu contine parfumuri, coloranti sau conservanti ceea ce previne aparitia reactiilor alergice chiar si la persoanele sensibile, cu o predispozitie accentuala catre astfel de reactii alergice tegumentare.