Lacrisek Ofta Plus x 8 ml

Lacrisek Ofta Plus x 8 ml - Catena

Solutia oftalmica Lacrisek Ofta Plus x 8 ml de la Biosooft, pe baza de vitaminele A, E si lipozomi, asigura suportul functional componentei lipidice a filmului lacrimal.
Amelioreaza simptomele oculare si perioculare asociate cu inflamatiile, fiind recomandata si in caz de modificari subiective ale sindromului de ochi uscat, precum senzatia de corp strain, arsura si/sau mancarime, cat si in caz de inrosire oculara/perioculara, care apar des la schimbari atmosferice (vant, praf, utilizare in exces a telefonului/calculatorului etc).
Ce contine Lacrisek Ofta Plus x 8 ml
Produsul contine aminoacizi ca prolina, glicina, lizina si leucina, dar si vitaminele A şi E, care prin rolul lor antioxidant si antiinflamator protejeaza corneea, calmează iritatiile si stimuleaza activitatea celulara.
Cum se administreaza Lacrisek Ofta Plus x 8 ml
Lacrisek Ofta Plus x 8 ml este singura formula de lacrimi artificiale cu nanotehnologie reala, ceea ce asigura o recuperare rapida. Administrarea a 1-2 picaturi de doua ori pe zi asigura lubrifierea si hidratarea, refacerea integritatii corneei si a filmului lacrimal.
25% reducere
Realizator: Mihaela Moldoveanu
Editor: Stanislav Pescu