LAROGRIP

Larogrip x 30 compr. film. LARO - Catena


Suplimentul alimentar Larogrip este creat de laboratoarele Laropharm si contine extract de Echinacea Purpurea de 200 mg, planta recunoscuta din timpuri stravechi pentru efectele benefice asupra organismului uman. Extractul de Echinacea, ce se regaseste in compozitia Larogrip, are rol antibacterian si de neutralizare a virusurilor, sporind capacitatea organismului de a se proteja de gripele si racelile de sezon.

Larogrip x 100 ml sirop + Vitamina C+ 10 comprimate masticabile PROMO – Catena

Siropul pentru imunitate Larogrip este un produs special creat pentru a spori capacitatea organismului de a se proteja de gripe si raceli.

Siropul pentru imunitate Larogrip este un supliment alimentar ce contine extracte de echinaceea si propolis dar si vitamina C, ingrediente cu efecte benefice asupra sistemului imunitar.

Larogrip este un produs cu efect antibacterian si de neutralizare a virusurilor, contribuind la intarirea sistemului imunitar.

Larogrip Frectie pentru adulti x 100 ml lotiune – Catena

Larogrip Frectie pentru adulti este un produs sub forma de lotiune ce stimuleaza circulatia sangvina si contribuie la relaxarea musculara. Larogrip Frectie pentru adulti contine uleiuri esentiale de scortisoara, eucalipt, ienupar, pin, alcool denat, salicilat de metil si mentol. Larogrip Frectie pentru adulti este un tratament impotriva racelilor de sezon, alunga durerile musculare, febra, frisoanele, in general simptomele care insotesc racelile. Produsul creste temperatura corpului prin stimularea circulatiei, dupa care apare senzatia de racoare.