Maratonul Dunarii 2014

Maratonul Dunarii 2014, final de sezon cu succes pentru CATENA RACING TEAM
Organizata de Riders Club, competitia de mountain bike Maratonul Dunarii a incheiat practic sezonul competitional de ciclism.
Membrii CATENA RACING TEAM s-au aliniat la start-ul concursului care a insumat nu mai putin de 45 de kilometri de teren accidentat, cu portiuni dese de noroi si cu vantul batand din fata! Un veritabil maraton ciclist pe malul fluviului care a adunat sute de participanti. Startul s-a dat in comuna Prundu si, desi vremea s-a inrautatit, frigul nu i-a deranjat pe rutierii de la Maratonului Ciclist al Dunarii, care s-au bucurat de un peisaj variat de-a lungul cursului Dunarii (in sudul judetului Giurgiu, zona km fluviali 456 – 462).

Alte doua medalii pentru CATENA RACING TEAM

Succesul reprezentantelor CATENA RACING TEAM, (Constanta Papagheorghe – Medalie de Aur si Maria Margean – Medalie de Bronz) la Maratonul ciclist al Dunarii a marcat in stil mare sezonul competitional (pe doua roti) foarte bun al anului 2014.
Toti membrii CRT au trecut linia de sosire a acestui super maraton care, prin combinatia de forme geografice a dat o nota aparte acestui final de sezon.
Constanta Papagheorghe (functionar administrativ, Dep.Dezvoltare FILDAS si CATENA Grup) a mai cucerit o medalie de aur si la penultima competitie de ciclism Haiduci si Domnite, organizata in zona Moara Vlasiei – Padurea Surlari – Caldarusani

Maratonul Ciclist al Dunarii…

…organizat de Razvan Juganaru, multiplu campion national MTB, Ciclocross si Velodrom a fost o surpriza oferita riderilor si datorita traseului. Pe final de sezon a fost un rezultat neasteptat din punctul meu de vedere – a spus Alex Stancu, castigatorul concursului. De la penultimul concurs am lasat-o mai moale cu antrenamentele si cu pregatirea. Si nu ma asteptam ca astazi sa ma simt atat de bine, ca astazi sa castig ultimul concurs din acest an. A fost bine. Sa zic ca anul asta am avut o forma buna si m-am obisnuit sa fiu pe podium.
Felicitari colegelor noastre!

BRAVO CATENA RACING TEAM!

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros