Ninfe Baby crema si gel

NINFE BABY - Crema calmanta nou-nascuti x 100 ml - Catena

Crema calmanta pentru nou-nascuti NINFE BABY este dedicata ingrijirii pielii sensibile a copiilor. Nu contine substante ce o pot afecta: fara glicol, coloranti, parfum, peg, alcool, parabeni, uleiuri minerale si nici silicon.
Pielea nou-nascutilor si a copiilor este hipersenzitiva, intoleranta, uscata ori rosie si atopica. Crema calmanta Ninfe Baby a fost conceputa pentru a fi compatibila cu acest tip de piele si este potrivita si pentru femeile insarcinate.
Ninfe Baby crema calmanta pentru nou-nascuti este o crema eudermica cu un continut ridicat de extract de nalba, ovaz si galbenele, toate actionand in sinergie cu uleiul de masline si aloe vera din surse organice.
Se aplica pe fata si pe corpul nou-nascutului ori copilului si se maseaza pana la absorbtia completa.
NINFE BABY – Gel Calmant curatare nou-nascuti x 250 ml – Catena
Gelul calmant de curatare pentru nou-nascuti Ninfe Baby are o formula blanda, ideala pentru toaleta nou-nascutilor deoarece curata delicat atat corpul cat si parul copiilor. Acest gel de curatare nu contine glicol, coloranti, parfum, alcool, parabeni ori uleiuri minerale sau silicon.
Gelul Ninfe Baby de curatare este bazat pe suc de aloe vera si imbogatit cu pantenol, bisabolol si galbenele organice. Poate fi folosit si de mamici, hidrateaza si calmeaza pielea.
Dupa utilizare se clateste din abundenta cu apa.
Realizator: Oana Georgescu
Editor: Andreea Babarusi