Pentru viitorii mari fotbalisti – Kinder Cup Catena 2017

Multumim, Catena! Multumim Senso TV, ca ati fost alaturi de noi, la Kinder Cup Catena 2017! Cu siguranta, la editia aniversara din aceasta vara, la care vor participa si echipe din Olanda, Belgia, Ungaria, Ucraina si Rep. Moldova, vom reusi impreuna sa organizam un turneu international de neuitat! Cu arbitri straini, dar si romani, cu echipe valoroase de afara, dar si cu cele mai frumoase echipe din Romania! – spunea Ana Maria Pasat, organizatoarea turneului de fotbal pentru copii, Kinder Cup Catena 2017.
Desfasurat timp de 4 zile, pe terenurile din doua baze sportive bucurestene – Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei si Inter Bucharest (Magurele), acest turneu a fost rezervat pustilor nascuti in anii 2007, 2008 si 2009. Au participat peste 40 de echipe din Bucuresti si din tara si aproape 500 de jucatori, viitori (mari) fotbalisti disputand peste 150 de meciuri. Organizat in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal si Dinamo Noua Generatie, turneul care isi propune dezvoltarea fotbalului juvenil din Romania a fost sponsorizat de Catena si sustinut de Catena Racing Team, cel mai numeros si mai performant club polisportiv al unei companii.
Unul dintre sustinatorii de baza ai campionatului a fost celebrul fotbalist Miodrag Belodedici, Director al Centrelor de Juniori din cadrul FRF. Acesta a fost prezent la toate meciurile, i-a sustinut pe cei mai mici fotbalisti, i-a incurajat, le-a dat sfaturi si autografe, le-a inmanat trofeele, cupele, diplomele si medaliile si chiar a jucat in meciul de traditie dintre Nationala Artistilor si Selectionata Antrenorilor.
Kinder Cup Catena va aniversa in aceasta vara un an si, inca de la inceput s-a dorit a fi o competitie care sa reuneasca la start echipe de copii din Bucuresti si din tara si care au astfel posibilitatea de a-si demonstra valoarea si de a deveni viitorii mari fotbalisti ai Romaniei– mentiona Ana Maria Pasat. Ne propunem si credem ca reusim sa contribuim la dezvoltarea fotbalului juvenil si la descoperirea de noi talente pentru sectiile de fotbal ale cluburilor si asociatiilor sportive. Promovam insa si sportul, miscarea, spiritul de competitie, disciplina in randul celor mici. Multumesc tuturor celor care marcat pentru aceasta editie un record de participare, multumesc sponsorilor, partenerilor si sustinatorilor turneului, si ma bucur ca urmatoarea editie, a IV-a, de vara va fi una internationala! Multumiri Catena si Catena Racing Team!
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Cristina Ardelean