Revidox 30 cps

Revidox supliment alimentar anti-imbatranire, 30 capsule - Catena

Revidox este un produs 100% natural, de ultima generatie, considerat ca fiind cea mai mare descoperire stiintifica a ultimilor ani impotriva imbatranirii celulare, ca rezultat al ultimelor progrese in domeniul cercetarii nutraceutice. Revidox are la baza un concentrat de substante active: extract din seminte de strugure, extract de rodie si seleniu si contine cea mai mare concentratie cunoscuta de Resveratrol 100% bioactiv.
Care sunt beneficiile unui tratament cu Revidox
Cand vorbim despre beneficiile Revidox ne gandim la cele trei efecte pe care le are asupra organismuli. Efectul antiimbatranire, efectul antioxidant si efectul cardioprotector
La capitolul antiimbatranire Revidox protejeaza materialul genetic (ADN), ferindu-l de mutatii. Asta inseamna ca are efect protectiv fata de boala Alzheimer si alte boli neurodegenerative si ca, reduce semnele externe de imbatranire, ajutand organismul in combaterea “din interior” a procesului de imbatranire celulara. Revidox activeaza si stimuleaza familia de gene SIRT1 – gena “longevitatii” cu efect benefic asupra calitatii si duratei vietii si preintampina ridarea si imbatranirea pielii, mentinandu-i elasticitatea si fermitatea.
Ca antioxidant, Revidox reduce stresul oxidativ cu 61.9%, incetinind astfel procesul de imbatranire celulara. Mai mult, Creste capacitatea antioxidanta a pielii cu pana la 89%. Atentie!Corpul neutralizeaza cu pana la 182.7% mai multi radicali liberi (poluare, fumat, stres, etc) decat fara administrarea Revidox.
Din punct de vedere cardioprotector Revidox scade nivelul sanguin al colesterolului total (LDL) si al trigliceridelor, este vasodilatator arterial si are efect antitrombotic. Deasemenea Revidox se opune expansiunii fibroase a cicatricei post infarct si reduce markerii cu risc aterogen.
Ce spun studiile clinice despre Revidox
Revidox creste expresia genelor longevitatii cu pana la 20.5%, proportional cu cantitatea de sirtuine, ce reduce imbatranirea celulara. Neutralizeaza cu pana la 182,7 % mai multi radicali liberi si reduce stresul oxidativ cu 61.9%, incetinind astfel procesul de imbatranire celulara. Este aprobat de Consiliul Spaniol National de Cercetare (CSIC) si notificat la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA Bucuresti).
Revidox, administrare si contraindicatii
Pentru imbunatatirea functionalitatii fiziologice a organismului se recomanda admistrarea de lunga durata:1 capsula pe zi, inainte de micul dejun, pentru o perioada de minimum 1 an. De preferat pe parcursul intregii vieti. Fiind un supliment alimentar 100% natural, Revidox nu prezinta contraindicatii.
1 + 1 gratis
Realizator: Mihaela Moldoveanu
Editor: Stanislav Pescu