Scoala de Vara Catena, Eforie Sud 10 iulie – 16 iulie 2016

Editia 2016 a Scolii de Vara Catena de la Eforie Sud a venit cu noutati in programul destinat pana acum doar celor care lucreaza in reteaua farmaciilor Catena din Bucuresti si din tara, farmacisti si asistenti farmacie.De data aceasta, o saptamana intreaga a fost rezervata reprezentantilor departamentelor Financiar, Contabilitate si Resurse Umane din cadrul Fildas si Catena Grup Bucuresti si Pitesti.
Programul de pregatire teoretica si de team-building a fost adaptat special de echipa de la Ability Traning (coordonator Vasile Lazarescu, trainer Irina Stancu) si a alternat cu sedintele zilnice de Aqua Gym conduse de Dana Enache, instructor sportiv.Comunicare interdepartamentala s-a intitulat cursul extrem de interesant sustinut de Irina Stancu (Ability Traning) pe care toti participantii, impartiti in doua grupe l-au urmat si l-au absolvit cu brio si cu diplome.
Unul dintre cele mai asteptate momente ale programului de pregatire a fost un provocator si antrenant team-building care s-a desfasurat pe malul marii. Au fost alcatuite patru echipe, cu lideri si nume sonore, cu strategii serioase, cu sloganuri si cantece care mai de care mai amuzante, dar toate motivate de o maxima determinare.
Iata care au fost cele patru echipe, culorile si liderii lor:

Campionii (verde, capitan Ovidiu Dorin Gorcea)

Thunder (rosu, capitan Cristina Bocris)

Power Puff Girls (albastru, capitan Ina Ivanescu)

Rechinii haiosi (portocaliu, capitan Elena Ciribiala)
…si clasamentul, la finalul competitiei:
Locul I, la egalitate: Campionii si Thunder
Locul II: Power Puff Girls
Locul III: Rechinii haiosi
Totdata, organizatorii, mai precis membrii echipei Ability Traning. au acordat si cinci premii speciale Inei Ivanescu, lui Ovidiu Dorin Gorcea si lui Catalin Radu, Alinei Boscanici si Nicoletei Micu.
Si, ca o mentiune speciala, am adauga si faptul ca, majoritatea participantilor la Scoala de Vara Catena de la Eforie Sud sunt membri de baza ai Catena Racing Team, cu participari numeroase la toate competitiile si cu performante notabile. S-a vazut!…
Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu