Scoala de Vara Catena, Eforie Sud 2016 17 iulie – 23 iulie 2016

Scoala de Vara Catena de la Eforie Sud a continuat, ca in fiecare saptamana, cu alta serie farmacisti si asistenti farmacie din Bucuresti si din tara, dupa ce, doar cu o saptmana inainte programul a fost conceput special pentru reprezentantii ai departamentelor Financiar, Contabilitate si Resurse Umane din cadrul Fildas si Catena Grup Bucuresti si Pitesti. De data aceasta, coordonatoarea seriei 17 – 23 iulie a fost tot o reprezentanta a Dep. Resurse Umane Fildas si Catena Grup Bucuresti, Cristiana Petre, specialist Resurse Umane.
De fiecare data si la fiecare serie, programul de pregatire teoretica si cel sportiv sunt foarte riguroase.
Pentru participantii la Scoala de Vara, impartiti in grupe, profesonistii de la Ability Traning (coordonator Vasile Lazarescu, trainer Ability Traning) sustin cursul intitulat A fi sau a nu fi consultant – Deontologie, responsabilitate, integritate. Pregatirii teoretice se adauga work-shop-uri, studii de caz, jocuri de rol, team-builinding-uri sau sedinte de brainstorming, toate foarte interesante, dublate si de profesionalismul Irinei Stancu de la Ability Traning.
Trebuie remarcat si faptul ca zilnic – chiar de trei ori pe zi! – se face miscare in aer liber, organizatorii si initiatorii acestui proiect de succes (Fildas si Catena Grup) sustinand importanta acestor activitati.
Dimineata, la 7.30, toata lumea, sub coordonarea si indurmarea antrenoarelor Laura Cozma si a Danei Enache, face pe plaja, la malul marii, gimnastica aerobica. Dupa cursul teoretic sau programul de voie de care beneficiaza toti cursantii, alternativ, la 17.30 are loc sedinta de aqua- gym, iar dupa masa de seara, la 19.30 are loc o alta sedinta de exercitii fizice in aer liber. Aceste lectii despre si pentru un stil de viata sanatos sunt asociate cu un meniu hipocaloric bazat pe fructe, lactate si proteine, necesarul zilnic de calorii fiind calculat zilnic.
Iata de ce este atat de important acest proiect care a devenit deja traditie. La Scoala de Vara Catena de la Eforie Sud toate seriile de reprezentanti Catena au ocazia nu doar sa petreaca o saptamana de neuitat la malul marii, ci sa invete lucruri noi, utile profesiei, sa isi impartaseasca experienta dobandita in lucrul, interactiunea si comunicarea cu clientii farmaciilor Catena, dar si adopte un regim de viata sanatos.
Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu