Scoala de Vara Catena, Eforie Sud 2016 3 – 9 iulie 2016

De-a lungul intregului sezon estival, din iunie si pana in septembrie, la Eforie Sud se organizeaza Scoala de Vara Catena, un proiect care s-a bucurat de mare succes printre reprezentantii farmaciilor Catena din toata tara.
Saptamanal noi serii de farmaciste si farmacisti din toata tara participa la team-building-uri si programe de pregatire teoretica cu echipa Ability Traning si la prezentari de produs sustinute de reprezentanti ai companiilor farmaceutice.
De trei ori pe zi, dimineata, dupa-amiaza (aqua gym) si seara au loc sedinte de exercitii si antrenamente in aer liber si pe plaja) sustinute de antrenoarea Laura Cozma. Stilul de viata sanatos este asociat cu un meniu hipocaloric bazat pe fructe, lactate si proteine, necesarul zilnic de calorii fiind calculat foarte atent.
In timpul zilei, profesonistii cu multa experienta de la Ability Traning sustin cursuri de specialitate, work-shop-uri, studii de caz, jocuri de rol sau brainstorming-uri. A fi sau a nu fi consultant – Deontologie, responsabilitate, integritate este un curs foarte interesant sustinut de trainerul Irina Stancu de la Ability Traning.
In fiecare zi, seriile de cursante afla lucruri noi si au ocazia sa isi impartaseasca experienta dobandita in lucrul, interactiunea si comunicarea cu clientii farmaciilor Catena.
Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu