Scoala de Vara Catena, Eforie Sud 24 iulie – 30 iulie 2016

Una dintre cele mai importante componente ale programului Scolii de Vara Catena de la Eforie Sud este, pe langa cursuri, team-building-uri si prezentari de produs, cea de pregatire fizica. Programul coordonat de antrenoarea Laura Cozma consta in sedinte zilnice de antrenament (gimastica aerobica, dimineata, exercitii de streching, seara si sedintele de aqua gym, dupa amiaza!). Totul pentru ca participantii, angajati ai farmaciilor Catena din toata tara, sa invete sa isi insuseasca un stil de viata sanatos si prin miscare in are liber, dar asociat cu un meniu hipocaloric bazat pe fructe, lactate si proteine.

La fiecare final de serie, toti cursantii alcatuiesc echipe si participa la intrecerea sportiva de final de…serie in care pot dovedi ca programul de antrenamente zilnice, dieta si sfaturile antrenorilor au avut efectul scontat.
Membrii seriei 24 – 30 iulie au alcatuit 5 echipe, iar la fiecare dintre ele capitanii au participat pentru prima data la aceasta Tabara de Vara. Numele, cantecele, sloganurile si insemnele le-au ales impreuna cu membrii fiecarei echipe: “Fulger” (capitan Elena Radu, Catena Constanta), “Pescarusii” (capitan Ramona Laurenzi, Catena Brasov), “Zambaretele” (capitan Iulia Adriana Bita, Iasi), “Crazy Time” (capitan Dea Barburiceanu, Brasov) si “Iepurasii” (capitan Anamaria Stanciu, Constanta).
Editia 2016 a Scolii de Vara Catena de la Eforie Sud a debutat conform traditiei la in luna iunie si va dura pana in septembrie. Astfel, in fiecare saptamana in statiunea de la malul marii sosesc serii de cate 30 – 40 de farmaciste si farmacisti din toata tara. Programele de pregatire teoretica si team-building-rile (coordonator Vasile Lazarescu, trainer Ability Traning) alterneaza cu acelea de pregatire fizica (aerobic, aqua gym, exercitii si antrenamente in aer liber si pe plaja) sustinute de antrenoarea Laura Cozma.
Iata si clasamentul concursului pe echipe la Scoala de Vara Catena, Eforie Sud 2016, seria 24 iulie – 30 iulie 2016
Locul I: “Crazy Time”
Locul II: “Iepurasii”
Locul III: “Fulger”
Locul IV: “Zambaretele “
Locul V: ” Pescarusii”
Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Sursa: Youtube (Dorian – ”Mare albastra”)