Scoala de Vara Catena, Eforie Sud 31 iulie – 7 august 2016

O noua editie a Scolii de Vara Catena de la Eforie Sud a fost consacrata reprezentantilor departamentelor Financiar, Contabilitate si Resurse Umane din cadrul Fildas si Catena Grup Bucuresti si Pitesti.
Programul special de pregatire teoretica si de team-building a fost adaptat de catre reprezentatii echipei de la Ability Traning (coordonatori Vasile Lazarescu si Irina Stancu) si s-a intitulat Comunicare interdepartamentala. Acesta a alternat cu sedintele zilnice de Aqua Gym conduse de Laura Cozma, instructor sportiv. Cel mai asteptat moment al programului de pregatire cel team-building, provocator si antrenant, care s-a desfasurat pe malul marii. Au fost alcatuite mai multe echipe, cu lideri, cu strategii serioase, cu sloganuri, versuri si cantece care mai de care mai amuzante, dar toate motivate de o maxima determinare.
Majoritatea participantilor la Scoala de Vara Catena de la Eforie Sud sunt si membri ai echipei polisportive Catena Racing Team, cu participari numeroase la toate competitiile si castigatori de premii, trofee si medalii .
Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu