Spirit de echipa – Tabara de Vara Catena, Eforie Sud 2014

Demarat cu mare succes anul trecut si continuat in 2014 pe termen lung (peste trei luni), cu si mai mare succes, proiectul Scoala (sau Tabara) de Vara Catena se apropie de final. In aceast vara, la fiecare sfarsit de saptamana, in statiunea Eforie Sud s-au intalnit serii noi de 40 – 50 de farmaciste si farmacisti din toata tara.

Acestia au participat timp de o saptamana la programe intense de pregatire fizica sub coordonarea lui Vlad Matasa (Boot Camp Romania) si a membrilor echipei sale.

Sedinte de pregatire fizica, antrenamente, concurs pe echipe

Sedintele de pregatire si antrenamnete se deruleaza zilnic, in aer liber, de trei ori, dimineata, la pranz (in apa marii) si seara (pe plaja). Acestea culmineaza cu o intrecere pe echipe ce are loc in ultima zi a sejurului. Fiecare membru al echipelor care au un lider desemnat de Vlad Matasa trebuie sa execute contracronometru exercitiile pe care le-au invatat de-a lungul programului de antrenamente din Tabara de Vara. Este o stafeta in care trebuie sa colaborezi doar in echipa pentru a invinge. Si totusi, indiferent ce echipa este declarata castigatoare, buna dispozitie, entuziasmul, voia buna sunt mereu aceleasi alimentate de bucuria miscarii in aer liber si a spiritului de echipa fara de care nu mai poti actiona.

Program strict, disciplina, dieta, cursuri de Management si Relatia cu clientii

…toate acestea sunt insusite pe deplin in saptamana de care s-a bucurat fiecare serie de reprezentante Catena. Program special trebuie respectat cu strictete si a fost creat de specialisti, fiind sustinut de traineri valorosi, cu experienta in domeniu: Irina Stancu si Vasile Lazarescu de la Ability Traning si Mihai Maties de la Mastermind Communications. Ei au sustinut seria de cursuri Managementul relatiei cu clientul si Customer Experience Management. Organizatorii au alcatuit si un meniu zilnic (mic dejun, pranz, cina) bazat pe fructe, lactate si proteine. Marea majoritate a cursantelor au spus ca urmeaza acest regim bazat pe o alimentatie sanatoasa, dar si programul de miscare. Pentru ca toata lumea declara la unison, la finalul sejurului ca rareori le-a fost dat sa se simta atat de bine si sa invete atat de multe lucruri.

Confruntare intre Echipa Asilor, Albinutele si 7Stars

De data acesta seria a fost impartita in trei echipe care au participat cu mare entuziasm la concursul organizat de catre Vlad Matasa si echipa sa. A castigat Echipa Asilor, dar toata lumea s-a distrat pe cinste promitand ca vor veni si la anul.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu