Spot Genera Sun

Expunerea la soare este importanta pentru sanatatea noastra: organismul trebuie purificat si regenerat dupa perioada rece. Vitamina D, esentiala pentru sistemul osos, este depozitata sub piele si activata de razele ultraviolete. Serotonina, este de asemenea activ in functie de numarul de ore de lumina de care beneficiem. La acestea se adauga si o latura psihologica puternica, care se leaga de ideea de libertate data de timpul petrecut in aer liber, de vacanta.

Insa, atunci cand stai cateva ore la plaja este esential sa ai alaturi produsele potrivite, ce iti ofera protectie optima impotriva efectelor negative ale radiatiilor solare. Produsele pentru protectie solara de la Genera, sunt rezistente la apa si imbogatite cu Vitamina E. Lotiunile si uleiurile au diferite tipuri de SPF – factorul de protectie solara.

Vino la Catena si cumpara produsul potrivit perfect pentru sanatatea ta si a familie tale in aceasta vara. La achizitia oricaror doua produse Genera Sun primesti produsul Genera Sun Aqua Tropicale PROMO sau o sapca cu sigla Catena CADOU:

Genera Lapte solar Baby SPF50 250ml
Genera Crema fata prot.solara vit.E&Q10 SPF30-tube 100ml
Genera Lapte solar vit.E SPF20 250ml
Genera Lapte solar vit.E SPF25 250ml
Genera Lapte solar Baby vit.E SPF30 250ml
Genera Lotiune dupa plaja cu vit.E si aloe vera 250ml
Genera Lapte solar vit.E SPF15 250ml
Genera Sun Aqua Breeza Marina 250ml
Genera Ulei de plaja SPF6 150ml
Genera Ulei de plaja Tropical 150ml
Genera Sun Aqua Tropicale 250ml

Editor: Catalin Mircea