Team – building la malul marii, Tabara de vara Catena!

Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud editia a V-a, 14 august – 20 august 2017
Cursuri de Leadership, work-shop-uri, team-building, prezentari de produs, miscare in aer liber si alimentatie sanatoasa...
Acestea reprezinta cheia succesului Scolii de Vara Catena ajunsa la cea de-a V-a editie si care deruleaza pentru fiecare serie noua de farmaciste si farmacisti insotiti de membri ai familiilor, timp de o saptamana un program elaborat special.
Obiectivul principal este evidentierea, promovarea si insusirea spiritului de echipa. Desigur, de fiecare data calitatile de lider ies clar in evidenta si sunt…folosite la proba de team-building unde echipele sunt conduse de cate un capitan de echipa. Elaborarea si derularea programului, dar si coordonarea intregii activitati apartin echipei Ability Traning (Irina Stancu si Vasile Lazarescu), dar si antrenoarelor care sustin zilnic, dimineata si dupa-amiaza sedintele de aerobic si aqua gym: Laura Cozma, Doina Rotaru, Alina Ialomiteanu, Olga Veezetiu s.a.
Team-building-ul la care cursantii sunt impartiti de obicei in 3 grupe are loc pe malul marii; sunt probe antrenante, amuzante, dar si solicitante, la care trebuie sa puna in aplicare tot ce au invatat, dar sa isi dovedeasca si implicarea, abilitatea, comunicarea, imaginatia, ingeniozitatea si spiritul de echipa. Le sunt alaturi mereu si membrii familiilor (soti, sotii, copii, parinti, frati, surori), entuziasti, veseli, implicati si care tin sa arate ca formeaza cu totii o mare familie unde spiritul de echipa iese mereu invingator.
Scoala de Vara Catena Eforie Sud 2017 continua si in luna septembrie.
Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Operator: Alex Andries
Editor: Stanislav Pescu